Špancirfest iza objektiva: Traži se službeni fotograf

Špancirfest je prepun tisuća malih i velikih atrakcija i događanja  koja se dešavaju svakog dana. Dokumentirati atmosferu Festivala dobrih emocija nije lak zadatak i predstavlja posebni izazov za svakoga tko se u tome okuša. Fotografija je možda najbolji način hvatanja trenutka i njegovog čuvanja za budućnost, a Špancirfest, u svojem nastojanju da bude potpuno otvoren i da podršku novim izvorima kreativne energije kojom se napaja, pokreće natječaj na kojem će se izabrati službeni fotograf ili fotografkinja festivala.

Natječaj „Fotkam Špancirfest“ odvijat će se u tri kruga, preko društvenih mreža i uz pomoć posebne Facebook aplikacije, a trajat će sve do 11. kolovoza.

„Fotkam špancirfest“ namijenjen je svim ozbiljnim amaterskim ili profesionalnim fotografima, koji imaju svoju fotografsku opremu te se žele okušati u izazovnom poslu desetodnevnog dokumentiranja Festivala dobrih emocija.

Pročitajte pravila nagradnog natječaja. 

Natječaj se odvija u 3 kruga, a prvi je već započeo te traje do 25. Srpnja. Uz postavljene fotografije obavezno je koristiti oznaku #fotkamspancirfest 

Izvor: Spancirfest.com