Dizajnirajte nove registarske tablice i osvojite nagradu!

Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je otvoreni natječaj za idejno rješenje dizajna novih hrvatskih registarskih pločica, stoji na službenim stranicama MUP-a.

Na natječaj se mogu prijaviti radovi koji odgovaraju Općim uvjetima natječaja, a cilj natječaja je dobivanje kvalitetnog, stručno projektiranog idejnog rješenja dizajna registarskih pločica, a ujedno je predviđeno da nagrađena rješenja budu podloga za realizaciju izvedbenog rješenja i uvođenje novih registarskih pločica u Republici Hrvatskoj.

Ocjenjivački sud sastavljen od pet članova, i to dva predstavnika Ministarstva unutarnjih poslova, dva predstavnika Hrvatskog dizajnerskog društva i jednog predstavnika pravne osobe ovlaštene za tehničku izradu registarskih pločica, odabrat će najuspješnije rješenje dizajna registarskih pločica. 

Prilikom ocjenjivanja natječajnih radova prednost će dati kreativnim, jasno strukturiranim, te profesionalno i suvremeno artikuliranim rješenjima osmišljenim na temelju razumijevanja zadatka natječaja.

Rok za dostavu natječajnih radova je 6. veljače. 2015. do 12 sati.

Za najprihvatljivije rješenje dizajna registarskih pločica koje će odabrati Ocjenjivački sud dodijelit će se tri nagrade u ukupnom iznosu od 45.000 kn neto, raspodijeljene na sljedeći način: 1. nagrada u iznosu od 20.000 kuna, 2. nagrada u iznosu od 15.000 kuna te 3. nagrada u iznosu od 10.000 kuna.

Saznajte detaljnije o natječaju.

Izvor: Poslovni dnevnik