Učilište Piramida znanja i EduCentar nagrađuju: Postanite vrhunski barmen uz osiguran sezonski posao

Da su na tržištu rada traženi kvalitetni i educirani barmeni, pokazuju podaci o najtraženijim zanimanjima u 2014. godini gdje su se našli na samom vrhu liste.

Biti dobar barmen ne znači samo uspješno balansirati punom tacnom šalica i čaša, zapamtiti narudžbu i poslužiti gosta na vrijeme. Posao barmena puno je više od toga.  

Učilište Piramida znanja Zabok organizira školu za barmene, koktel majstore u suradnji s Udrugom konobara i barmena Hrvatske. 

                                                                      

Kako biste bili konkurentni na tržištu rada, i svojim kvalitetama osvojili željenog poslodavca, odlučili smo vaš trud nagraditi 1 punom stipendijom za program škole za barmena

O školi barmena

Nastava se izvodi u trajanju od 6 tjedana te obuhvaća teorijsku nastavu, classic style izrade koktela, free style (metoda atraktivnog točenja) te stručnu praksu gdje se polaznici susreću sa stvarnim uvjetima rada u baru.  

Po završetku škole i položenog ispita polaznici dobivaju diplomu priznatu u cijelom svijetu te uvjerenje koje se može upisati u e-radnu knjižicu.

Najvažnije od svega je da svi koji polože ispit i zadovolje kriterije Udruge imaju osiguran sezonski posao.

Zainteresirali smo vas?

Kako biste ušli u konkurenciju nagradnog natječaja, u 200 riječi nam opišite zašto ste baš vi idealan kandidat za osvajanje ove vrijedne stipendije.  

Trajanje nagradnog natječaja

Svoja motivacijska pisma možete slati od 27.siječnja  do 6. veljače na adresu info@uciliste-piramida-znanja.hr.

Uz motivacijsko pismo obavezno je navesti kontakt podatke (ime, prezime, e-mail adresu te broj telefona/ mobitela) kako bismo vas mogli kontaktirati u slučaju osvajanja nagrade. 

O dobitniku će odlučivati stručni tim učilišta Piramida znanja te će biti objavljen dobitnik na službenim stranicama škole, portalu EduCentar te društvenim mrežama (Facebook, Twitter).

Vrijedi se potruditi, stoga vas pozivamo da se priključite nagradnom natječaju i uđete u konkurenciju za osvajanje prilike života!   

Sretno!

*nepotpune prijave i prijave pristigle izvan navedenog roka nećemo uzeti u razmatranje!