Krenite na put u 2040. godinu

Zamislite kakav bi život bio za 25 godina – točnije u 2040. Snimite svoj video „putopis iz budućnosti“ i predstavite svoju viziju života u 2040. godini.

Najbolji se nagrađuju vrijednim nagradama, putovanjem na “Pioneers Festival” u Beč, odnosno vaučerem za seminar ili program obrazovanja u Algebri. Samo požurite jer rok za predaju uradaka se bliži. 

Snimanje video „putopisa“ može biti zahtjevno pa zato od vas očekujemo da napravite tim od tri učenika, a ako mislite da vam treba pomoć mentora, pitajte nekog od svojih profesora bi li želio preuzeti tu važnu zadaću vođe puta.

Kad ste okupili tim, vrijeme je da krenete s izradom „putopisa“. Nekoliko stvari treba imati na umu:

•    „Putopis“ se stvara u obliku video uratka koji ne smije trajati dulje od 3 minute

•    Mora biti vaše autorsko djelo

•    Budite kreativni, zanimljivi i originalni jer to je na cijeni

•    Možete se fokusirati općenito na život ili na pojedini dio života (obrazovanje, transport, tehnologija, robotika, hranu, ljubav…

•    Pronađite inspiraciju u literaturi (znanstvenoj, popularnoj…)

•    Svoj „putopis“ i ideje koje iznosite prilagodite svojim vršnjacima

Kad dovršite svoj video „putopis iz budućnosti“, uploadajte ga na YouTube kao privatni video i pošaljite nam mail na adresu 2040@perpetuum.hr

U e-mail poruci OBAVEZNO navedite imena i prezimena svih članova tima, školu iz koje dolaze, mentora (ako ga imate), link na video uradak te priložite Izjave o suglasnosti vaših roditelja (koju možete preuzeti ovdje).

Za detaljna pravila sudjelovanja i prije nego što nam pošaljete svoje radove, pročitajte Pravila natječaja ovdje. 

Rok za dostavu sadržaja (video „putopisa“) je 3. svibnja u 23:59 sati
 
Za učenike čiji radovi osvoje drugo, odnosno treće mjesto, Visoko učilište Algebra osiguralo je vouchere u vrijednosti od 1000 kuna za program obrazovanja na Otvorenom učilištu Algebra kao i osigurano mjesto na Školi digitalnog marketinga za srednjoškolce koje tijekom zimskih i proljetnih praznika organizira Visoko učilište Algebra.

I, jeste li već krenuli na put u 2040.?