Rapisan natječaj za prvu generaciju studenata online akademije

Sveučilište u Splitu raspisalo je natječaj za upis prve generacije studenata na dvosemestralni program Student Business e-Academy. Pohađanje online programa potpuno je besplatno.

Svi studenti koji imaju poduzetničkog duha i ambicija predstavljanje SbeA programa poslušati mogu u ponedjeljak, 23. svibnja. U multifunkcionalnoj dvorani Sjevernog tornja Sveučilišne knjižnice u Splitu predstavljanje će započeti u podne.

Program je rezultat istoimenog projekta kojem je koordinator Sveučilište u Splitu, dok su Middlesex University iz Velike Britanije i University of Malaga iz Španjolske partneri. Studenti će moći steći ključne poduzetničke vještine i znanja potrebna za ostvarivanje poslovnih ideja. Osim poduzetničkih vještina, studenti će pohađanjem programa razvijati i svoje interpersonalne i međukulturalne vještine jer će, osim sa svojim splitskim kolegama i mentorima, imati priliku raditi i s kolegama i mentorima iz Španjolske te Velike Britanije.

Sve detalje o uvjetima prijave i upisa pronađite na web stranicama Sveučilišta u Splitu, gdje možete provjeriti i informacije o samom projektu. Projekt možete pratiti i na Facebooku.

Izvor: x-ica.com