Virtualni dani karijera i znanja: Poslodavci su online, a gdje si ti?

Mjesec dana nas dijeli do najvećeg regionalnog sajma zapošljavanja i edukacije, Virtualnih dana karijera i znanja, koji će se održati od 19. do 26. listopada na virtualnoj lokaciji www.dankarijera.com.

Virtualni sajam je izvrsna prilika za pronalazak željenog zaposlenja, razvoj karijere, ali i komunikaciju s poslodavcima u realnom vremenu tijekom trajanja sajma.

Poslodavci će biti dostupni na chat-u u unaprijed određenim terminima, pa dok putujete tramvajem/ vlakom na svojim mobilnim uređajima ili tabletima možete pregledavati ponudu poslova i postavljati pitanja predstavnicima tvrtki. Novost ovogodišnjeg sajma je prilagođenost svim uređajima, pa će vam biti olakšan pregled otvorenih radnih mjesta gdje god se nalazili.

Regionalni izlagači koji su već rezervirali svoje mjesto na Virtualnom sajmu su Addiko, Lidl, Nestle i Infobip, a među zlatnim izlagačima izdvajamo Kaufland, Vipnet i Hrvatski Telekom.

Tijekom sajma će se održati i dva webcasta: 21. listopada moći ćete poslušati predstavljanje tvrtki izlagača koje će se održati u prostorima Visokog učilišta Algebra u dvorani Nikola Tesla, a 25. listopada će se pod pokroviteljstvom Hrvatske udruge poslodavaca održati okrugli stol na temu vještina potrebnih za poslove budućnosti. Live prijenosu predavanja moći ćete pristupiti putem YouTube kanala 'Virtualni dani karijera i znanja'.

Kako biste na vrijeme dobili obavijest o održavanju live prijenosa, ostavite svoje podatke na linku ili se jednostavno preplatite na naš YouTube kanal. Program će biti dostupan uskoro.

Uredite životopise i pripremite se za sajam gdje vas čeka bogata ponuda poslova renomiranih tvrtki!