SpeakUp!

Upisi u tijeku!

O nama

O konverzacijskom tečaju engleskog jezika
Usavršite svoj engleski uz Speak Up! konverzacijski tečaj engleskog jezika.

Nudimo jedinstven KONVERZACIJSKI PRISTUP učenju jezika uz izvorne govornike koji su ujedno i diplomirani profesori. Bilo da radite male i česte pogreške ili ste jednostavno nesigurni kada koristite engleski, Speak Up! Vam može pomoći da se oslobodite i poboljšate svoj engleski u govoru.

Kod nas se radi U MIKRO-GRUPAMA s maksimalno 5 polaznika, tako da ćete imati bezbroj prilika da govorite.  Ujedno, na Speak Up! radionicama moći ćete izvježbati svoje PREZENTACIJSKE VJEŠTINE na engleskom. Učionica je opremljena laptopom i velikim ekranom, a polaznike potičemo na povremeno održavanje prezentacija (da, da, Vi to možete!).

Ne koristimo dosadne školske udžbenike nego nastavu organiziramo oko aktualnih i ZANIMLJIVIH TEMA o kojima ćete zasigurno imati nešto za reći. Kod nas se engleski usavršava kroz čitanje, slušanje i diskusiju – nekoliko dana prije nastave elektroničkom poštom primate tekst ili audio-zapis, odnosno, video-zapis koji je potrebno proučiti kao pripremu za idući sat. Tekstovi i snimke temelj su za raspravu u učionici. Svi materijali dostupni su na internetu.

Svaka je naša nastava zasebna cjelina, što nam omogućuje da Vam ponudimo fleksibilan raspored uz RAZNE KOMBINACIJE TERMINA i broja dolazaka u semestru.  Kupujete školske sate (2, 10, 20 ili 40) za korištenje u bilo kojem terminu unutar pojedinog semestra i sami slažete svoj raspored te ga izmjenjujete po potrebi tokom semestra.

Nadopunite konverzacijske vježbe s CILJANIM GRAMATIČKIM RADIONICAMA ili se prijavite isključivo za pojedinačne gramatičke radionice, bez konverzacijskih. Više o njima pročitajte ovdje.

Sve dok se termin koji Vas zanima ne popuni, čak i ako se prijavljujete u zadnji trenutak, možete se pridružiti grupi.  Slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 099 4200 939 ili pošaljite e-mail na hello@speakupcroatia.com kako bi dogovorili uvodni sastanak.

Dodatne informacije

  • Blizina javnog prijevoza
  • Blizina parkinga