Učilište Ambitio - ustanova za obrazovanje odraslih

Upisi u tijeku!

O nama

Učilište Ambitio osnovano je na temelju višegodišnjeg iskustva u obrazovanju za potrebe tržišta rada. Iz tog iskustva naučili smo da je vrlo važno kreirati obrazovne programe na temelju zahtjeva potencijalnih poslodavaca čime se zadovoljavaju potrebe tržišta rada i omogućava lakše zapošljavanje polaznika obrazovnih programa kreiranih u suradnji s gospodarstvom.

Cilj Učilišta Ambitio je dati podršku polaznicima naših programa u profesionalnom razvoju i omogućiti kontinuirano usavršavanje.

Misija

“Stvaranje nove vrijednosti u području ljudskih potencijala obrazovanjem i usavršavanjem osoba u deficitarnim područjima struke u interakciji s tržištem rada.”

Nove vrijednosti stvaramo obrazovanjem i prijenosom znanja i vještina koje prate suvremena dostignuća u znanosti i struci mašim polaznicima.

Bez obzira na vrijeme u kojem živimo i radimo, za osobni profesionalni i društveni razvoj potrebno je obrazovanje koje će omogućiti ostvarivanje ciljeva. Našom misijom odredili smo da kontinuirano pratimo tržište rada i naše obrazovne programe stvaramo na temelju zahtjeva koji proizlaze iz njegovih potreba kako bi svojim polaznicima osigurali zapošljavanje i napredovanje na radnom mjestu. 

U naše nastavne programe integriramo više vrijednosti koje će polazniku osigurati prednosti i primjenu na globalnoj razini. Osim stjecanja nacionalno akreditiranih ishoda učenja, znanja i vještina, polaznici kroz naše programe stječu i međunarodne certifikate potrebne za rad u europskim, ali i drugim zemljama svijeta. Naša je misija učiniti polaznike konkurentnim na tržištu rada.

Vizija

“Vizija Učilišta Ambitio je biti renomirana obrazovna ustanova koja provodi obrazovanje na visokom stupnju kvalitete u djelatnostima u kojima su potrebna specifična znanja. Surađivati s gospodarstvom i biti njegova pouzdana podrška u prijenosu znanja definiranih njegovim zahtjevom i na taj način biti garancija zapošljavanja polaznika Učilišta Ambitio odnosno garancija unaprjeđivanja učinkovitosti i kvalitete rada zaposlenih polaznika.”

Preduvjet za ostvarivanje naše vizije je integracija struke u obrazovni proces kroz suradnju s nastavnicima koji su provjereni stručnjaci u praktičnoj primjeni znanja. Zbog toga je jedan od osnovnih kriterija odabira nastavnika kontinuirani rad u struci uz zadovoljavanje prezentacijskih vještina važnih za učinkovit prijenos znanja na polaznike. 

Zbog potrebe za današnjim kontinuiranim cjeloživotnim učenjem želimo biti podrška našim polaznicima i nakon završetka programa obrazovanja, usmjeravajući ih na putu prema ostvarivanju njihovih ciljeva. Naše dosadašnje pozitivno višegodišnje iskustvo u obrazovanju naše je jamstvo za uspješno ostvarivanje vizije.

 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.