Programer Internet aplikacija – C# i ASP.NET

Kategorija: Tečajevi Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Svladaj moćan programski jezik za moćnu karijeru

Današnji rad na računalu daleko je napredovao i njegova osnovna značajka je prisutnost na internetu, što znači da nitko više ne radi na svojoj ‘radnoj površini’ ili desktopu. Uz svladavanje programskog jezika za razvoj web orijentiranih aplikacija, programerima se otvaraju brojne mogućnosti za rad jer web aplikacije neizostavan su element svakog interaktivnog mrežnog sjedišta.

Programeri zauzimaju apsolutno 1. mjesto najtraženijih zanimanja u kategoriji ‘Računarstvo i internet’ u proteklih desetak godina!

Prema posljednjim podacima broj korisnika interneta u svijetu bliži se broju od 3 milijarde. To je ogromno tržište koje svakodnevno raste golemom brzinom, dobrim dijelom i zahvaljujući sve većem broju web orijentiranih aplikacija, a njihovo programiranje postalo je toliko popularno i zahvaljujući naprednim mogućnostima web preglednika unutar kojih se web aplikacije prikazuju. Po mnogima najbolji programski jezik koji je kreiran upravo na temeljima .NET arhitekture za razvoj web orijentiranih aplikacija, a kojeg ćete svladati na ovom programu, je C# (C Sharp). C# je preuzeo sve prednosti i kvalitete Visual Basic-a i dodao ih na C++, zadržavajući njegovu moć i fleksibilnost. S novim .NET Framework 4.5 i ASP.NET 4.5 tehnologijom, Microsoft je otišao još jedan korak dalje, pruživši mogućnost web programerima izrađivati još kvalitetnije aplikacije uz dramatično smanjivanje pisanja koda.

Što ćeš znati nakon završetka?

Izrađivat ćete brzo i kreativno složene aplikacije poput web trgovina, društvene aplikacije poput foruma, složene aplikacije prema specifikacijama korisnika, aplikacije za upravljanje sadržajem (CMS). Posjedovat ćete napredno znanje korištenja baza podataka.

Sadržaj programa obrazovanja

Uvjerenje – Uvjerenje o usavršavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu

Vrsta obrazovanja – Usavršavanje

 
 

 

Pošalji upit za program