Tečajevi stranih jezika za odrasle

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit
Kategorija: Tečajevi

Opis

Poduka stranih jezika za odrasle

Milijuni odraslih su putem Berlitza naučili strane jezike i upoznali običaje zemalja diljem svijeta. Ukoliko vam je cilj naučiti strani jezik ili razumjeti jezične nijanse druge kulture, Berlitz će vam najspremnije u tome pomoći. 

Nudimo vam raznoliku ponudu jezičnih programa:

  • Individualna poduka: Classic, Total i Total Immersion® 
  • Poluindividualna poduka 
  • Grupna poduka
  • eBerlitz - Virtualno (online) učenje stranih jezika
  • Pripreme za međunarodne ispite  
  • Konverzacijske radionice

Poduka može biti od vrlo intenzivnog karaktera (Total Immersion®) i Intenzivnih tečajeva te do klasične poduke, ovisno o vašim potrebama i u potpunosti prilagođeno vama.

Naši se tečajevi temelje na modernim metodama koje su rezultat dugogodišnjeg rada i iskustva u podučavanju. Nastavu izvode izvorni govornici koji se u podučavanju služe autentičnim sadržajima i koriste multimedijalna nastavna pomagala. Na svim našim tečajevima se uči provjerenom Berlitz Method® - najprirodnijim načinom učenja stranog jezika.

Berlitz polu-individualna poduka
 
Dijeliti jezičnog instruktora ne znači imati pola instruktora. Učeći zajedno, 2 – 3 polaznika motiviraju jedni druge te ujedno, investirajući u sebe, štede. Sa svakim zainteresiranim kandidatom se zakazuje osobni savjetodavni i informativni sastanak kako bi se utvrdile potrebe polaznika, početna razina znanja i nakon informacija o načinu poduke u Berlitzu, ponudila najoptimalnija opcija. Berlitz male grupe omogućavaju intenzivan rad sa svakim članom grupe te brz napredak.

Trajanje ovisi o intezitetu i veličini grupe.

Intenzivni tečajevi traju od dva tjedna do mjesec dana.

Standardni raspored je 4 nastavne jedinice tjedno i stupanj može trajati od 2.5 do 4 mjeseca.

 

 

Pošalji upit za program