E-Learning

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit
Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Open-Book

 

Moderan način prenošenja znanja

Jedan od tehnoloških pionira u edukacijama, Bernard Luskin,  zagovarao je tezu da bi „e“ u riječi e-learning, osim što se interpretira kao electronic-elektroničko, trebalo interpretirati i kao exciting-uzbudljivo, energetic-osnažujuće, entuziastic-oduševljavajuće, emotional-emotivno, extended-nadograđujuće, excellent-izvrsno i educational-obrazovno. I to je ono u čemu u eWyseu stremimo kad je e-learning u pitanju. Kod izrade e-learning sadržaja vodimo računa da su polaznici maksimalno angažirani prilikom korištenja sadržaja. Pri tome koristimo alate i metode koje daju upravo takve rezultate koji su u skladu s najvišim standardima programskog dizajniranja. Igre, priče, animacija, video, interaktivne vježbe i upitnici, sve zajedno u pravom omjeru dio su e-learninga koji radimo u eWyseu.

E-learning definitivno ne bi trebao biti samo „…click next...“ kako polaznici u šali nazivaju onaj sadržaj koji im nije nimalo privlačan za rad. Sposobnost detektiranja i postavljanja jasnih ciljeva programa, pretvaranje istih u jasan scenarij, dodavanje interaktivnih i vizualnih elemenata ono je što čini programsko dizajniranje e-learninga izrazito dinamičnim procesom. Međutim, provesti polaznika kroz smislen scenarij, s ciljem razvoja njegovih kompetencija pravi je izazov kojeg u eWyseu rado prihvaćamo. Bilo da se radi o prenošenju znanja ili razvoju vještina proces izrade uvijek je prilagođen različitim stilovima učenja.

Dizajniranje i razvoj e-learning sadržaja zahtjeva snažan timski rad koji uključuje edukacijskog arhitekta, programskog dizajnera, vizualnog i grafičkog dizajnera, ilustratora, fotografe, spikere, sinkronizatore, itd. Naši stručni timovi oblikovati će metodologiju izrade programskog sadržaja kako bi bila u potpunosti usklađena s vašim ciljevima i polučila visoku uporabnu vrijednost za vaše polaznike.

Čarobni štapić kojim to postižemo

Analiza potreba

Identificiramo potrebe polaznika i analiziramo dobivene informacije.

Scenarij

Definiramo strategiju prenošenja znanja i dizajniramo tijek edukacije.

Izrada programa

Uz pomoć multimedije i digitalne tehnologije izrađujemo program kako bi bio privlačan, zabavan i učinkovit.

Testiranje kvalitete

Testiramo program, pregledavamo detalje kako bismo bili posve sigurni da je sve prema zacrtanom planu, prije isporuke programa klijentu.

Pošalji upit za program