SFD na ZŠEM-u: izvrsna prigoda za bogat HR networking

Student Future Day, koji se organizira po deveti put, prigoda je za sve kompanije da ojačaju imidž poželjnog poslodavca među generacijama koje tek dolaze na tržište rada, predstave svoju tvrtku kao kvalitetnog poslodavca, razmijene iskustva s kolegama iz drugih tvrtki te intervjuiraju potencijalne kandidate za stručnu praksu, studentske poslove ili stalno zaposlenje.

 

Svake godine Student Future Day okuplja veliki broj vodećih tvrtki u Hrvatskoj poput – Pliva Hrvatska, Tokić d.o.o., Ina d.d., KPMG Croatia, Lidl Hrvatska, Kozmo, JT International Zagreb, L'Oreal Adria, Fina, Philip Morris Zagreb, Erste banka, Coca Cola HBC Hrvatska, Metro, Avon kozmetika, Platinum Invest, PBZ, Vipnet, Moj posao, Styria, Sunce osiguranje – kako bi se predstavile ZŠEM-ovim studentima i diplomantima. Cilj projekta je omogućiti izravan susret diplomanata i ostalih studenata ZŠEM-a s predstavnicima poslovne zajednice na obostranu korist.

 

Voditeljica Career centra koji organizira Student Future Day Jelena Janković, MBA u susret 9. održavanju ovog projekta istaknula je sljedeće:

 

''U vrijeme visoke nezaposlenosti vjerujem da  nije teško prikupiti veliki broj prijava za otvoreno radno mjesto,  no kako doći do onog malog postotka kandidata s visokim potencijalom koje želite zaposliti? Nudimo poslodavcima mogućnost da ih u jednom danu sve upoznaju, studente i diplomante koji su na najboljoj poslovnoj školi u Hrvatskoj, koji imaju iskustvo međunarodne razmjene i stručne prakse u inozemstvu, koji su aktivni članovi studentskih udruga i klubova,  studiraju s međunarodnim studentima iz cijelog svijeta baš ovdje, u Hrvatskoj.

 

9. Student Future Day jedinstvena je prilika za svakog poslodavca da jedan radni dan kvalitetno iskoristi za više koraka selekcijskog procesa kod velikog broja kandidata, a uz to da razmjeni iskustvo s kolegama iz struke te sudjeluje na okruglom stolu i zanimljivom predavanju na relevantnu temu iz područja ljudskih potencijala ''

 

Rezervirajte svoje mjesto već danas te se javite Jeleni Janković, MBA specijalistici u području ljudskih potencijala i voditeljici Career centra ZŠEM-a na 01/2354-074 ili na career.centar@zsem.hr. Svakako posjetite našu internetsku stranicu www.zsem.hr, a atmosferu s prošlogodišnjeg SFD-a pogledajte na sljedećem linku

 

 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.