Poslovno učilište Supera vas opet stipendira!

Poslovno učilište Supera organizira nagradni natječaj koji vam otvara mogućnost za osvajanje pune i djelomične stipendije za programe njihovog učilišta.

Cilj programa stipendiranja Poslovnog učilišta Supera jest poduprijeti,privući i zadržati izvrsne polaznike. Također, stipendijom žele podržati mlade ljude u cjeloživotnom obrazovanju te ih potaknuti da teže izvrsnosti i ostvarenju vlastitih poslovnih i obrazovnih ciljeva.

VRSTE STIPENDIJA:

Programi stipendiranja odnose se na programe Poslovnog učilišta Supera za školsku godinu 2014/15. po izboru Odbora za selekciju učilišta.

Stipendije će uključivati subvenciju iznosa PUNE školarine za 2 kandidata i djelomičnu subvenciju u iznosu od 50% cjelokupne školarine za 3 kandidata.

Za uspješnu prijavu potrebno je poslati motivacijsko pismo i priložiti životopis u Europass formatu.

Prijave se prikupljaju do 31. kolovoza, a dobitnici stipendije bit će objavljeni 17.9. 2014. na web stranici Poslovnog učilišta Supera.

Vaše prijave možete poslati putem:

•    e-maila: supera@supera-uciliste.hr
•    Faxa: +385 1 / 4668 844
•    ili poštom na adresu: POSLOVNO UČILIŠTE SUPERA, Jurišićeva 19, 10000 Zagreb

 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.