Razmjena udžbenika i ove godine ispred MSU

Uoči početka školske godine, ispred Muzeja suvremene umjetnosti i ove će se godine organizirati razmjena udžbenika.

Od ponedjeljka 1. rujna do nedjelje 14. rujna ispred MSU svi će školarci moći doći riješiti se starih i potražiti nove školske udžbenike.

Kako razmjenu organizira Grad Zagreb, svi sudionici moći će koristiti sanitarne prostorije MSU-a, te će imati pitku vodu i nadzor službene osobe.

"Osnovne škole Grada Zagreba pozvane su uključiti se u humanitarnu akciju prikupljanja školskih udžbenika za učenike osnovnih i srednjih škola iz obitelji lošijeg imovnog stanja, pod nazivom "Spremni za dobro" koja je provedena u suradnji Grada Zagreba i Hrvatskog Caritas-a, te s partnerima u Akciji, tvrtkama Lidl Hrvatska i Unijapapir", podsjećaju iz Grada.

S obzirom na slab odaziv škola, ravnateljice i ravnatelji osnovnih i srednjih škola pozvane su zamoliti učenice i učenike svojih škola, te njihove roditelje, da udžbenike iz prethodne školske godine (po mogućnosti i bilježnice, te stari papir, časopise i sl.) dostave na ulazu Muzeja suvremene umjetnosti, 10 000 Zagreb, Avenija Dubrovnik 17, u predviđeno vrijeme, s obzirom na činjenicu da su izašli novi udžbenici, a Grad Zagreb osigurao je značajna sredstva za nabavku istih.

Izvor: Soundset 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.