Grad Vodice i Institut za menadžment dodjeljuju stipendije u iznosu od 100.000,00 kn

Cilj projekta je educirati građane za pisanje i provedbu projekata financiranih od strane Europske unije što donosi postizanje njihove veće konkurentnosti na tržištu rada te mogućnosti samozaposlenja.

Od ulaska u Europsku uniju Hrvatskoj su na raspolaganju velika sredstva te je ključno je stvarati kapacitete za iskorištavanje financijskih i poslovnih prilika koje nam stoje na raspolaganju te za osmišljavanje projektnih ideja, ispunjavanje projektnih prijava, učinkovitu provedbu projekata te stvaranje uvjeta za uspješno upravljanje EU projektima.

Kako se prijaviti na natječaj?

Polaznici koji se žele kandidirati za ovu stipendiju trebaju poslati CV i motivacijsko pismo u kojem bi opisali zašto se žele upisati na program i kako će im isti pomoći u karijeri. 

Prijave se mogu poslati od 08.09.2014. do 30.09.2014. na mail stipendije@izm.hr

Grad Vodice i Institut za menadžment dodijelit će najboljim kandidatima:

•    2 potpune stipendije, (fond 25.000,00 kn) koje pokrivaju 100 posto troškova školarine 
•    10 djelomičnih stipendija (fond 75.000,00 kn) koje pokrivaju 50 posto troškova školarine

Svi koji uspješno završe program stječu novo zvanje Voditelj za izradu i provedbu EU projekata te ostvaruju pravo na upis zanimanja u radnu e-knjižicu. Program će se provoditi u Vijećnici grada Vodica, a provodit će ga visokokvalificirani stručnjaci za EU fondove Instituta za menadžment.

Detaljne informacije potražite na stranicama Instituta za menadžment (www.izm.hr) ili Grada Vodica (www.grad-vodice.hr)

 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.