eStudent: Mjesto za druženje i učenje!

eSTUDENT, jedna od najaktivnijih studentskih udruga u Hrvatskoj, održava svoj pristupni proces koji se odvija jednom godišnje, a svi zainteresirani imaju priliku do 17. listopada prijaviti se za sudjelovanje na http://pristupni.estudent.hr/#/ 

Članstvom studenti imaju priliku razvijati željene vještine radom na konkretnim projektima u organizaciji Udruge. To je odličan način i za upoznavanje studenata s različitih fakulteta, međusobnu razmjenu znanja i iskustava te razvoj budućih poslovnih i prijateljskih odnosa. Rad u Udruzi stalan je izazov gdje se svaki uloženi trud višestruko vraća.

Udrugu čini preko 300 studenata koje spaja želja za edukacijom, razvojem i napretkom te koji svojim radom i trudom iz godine u godinu praćenjem najnovijih trendova i promjena postaju pokretači istih.

No, bez obzira na sav rad, eSTUDENT je ipak studentska udruga koja kroz teambuildinge i redovita druženja nastoji biti mjesto zabave, opuštanja i pozitivne atmosfere. 

Ne pričaju bajke, dođite i uvjerite se!

Članstvo

Članstvo je besplatno i otvoreno za sve studente u Zagrebu koji su završili prvu godinu studija. Sve što je potrebno učiniti je:

1.    otići na pristupni.estudent.hr  
2.    prijaviti se na pristupni proces
3.    odabrati svoj tim i proći testiranje te intervju

Predstavljanje timova (Drago mi je, eSTUDENT):

- 10.10. FER    18.30 h, Siva vijećnica
- 14.10. PBF    17.30 h, predavaonica 2
- 16.10. EFZG, 17.00 h, dvorana 3

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.