Brzo i jednostavno do recepta za studentski ručak!

Prehrana tijekom studija jednostavna je kada živite u studentskom domu koji u sklopu ima vlastitu menzu te vam je doručak, ručak i večera na dohvat ruke. No, što ako živite u stanu s cimerima, menza vam nije uvijek blizu, naročito vikendom pa je ponekad potrebno nešto i skuhati?

Često je studentski hladnjak poluprazan pa je teško od postojećih namirnica nešto pripremiti. Tu u pomoć uskače stranica MyFridgeFood.

Dovoljno je da na popisu namirnica odaberete one koje posjedujete u hladnjaku ili koje planirate kupiti za ručak/ večeru te odaberete 'Find recepies'.

Tada će vam sustav izgenerirati recepte koje možete iskoristiti i pripremiti s postojećim namirnicama. Korisna stranica ne samo za studente nego za sve kojima nedostaje mašte pri kuhanju te ne znaju što bi s namirnicama koje imaju u frižideru, a moraju se potrošiti.

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.