Google je vaš drugi mozak? Maturanti, prijavite se na besplatnu školu digitalnog marketinga!

Kroz tri dana besplatnog školovanja imat ćete priliku otkriti sve tajne digitalnog marketinga, i tajna znanja koja kriju najuspješniji digitalni stručnjaci koji će predavati zainteresiranim maturantima. 

-    Obožavate playstation?

Digitalni marketing je igra koja neprestano traje, protivnici su izvježbani, bojno polje veliko, a ishod često stimulirajuće neizvjestan.

-    Facebook vam je dnevni boravak?

Digitalni marketing voli sadržaj vrijedan dijeljenja, lajkanja i komentiranja

-    Google je vaš drugi mozak?

Ali Google je više od izvora informacija, on može biti poslodavac koji vam na kraju dana ispisuje ček – i da, za to ne trebate živjeti u Irskoj ili Kaliforniji.

-    YouTube je vaš oduzimač vremena?

Ali znanja iz digitalnog marketinga mogu vaše uloženo vrijee pretvoriti u vrijedan video sadržaj koji će drugi rado gledati i komentirati.

Tijekom trodnevne škole naučit ćete kako transformirati vaše digitalno vrijeme u vrijednost. Vrijednost iskustva, znanja, certifikata, zašto ne i karijere. Krenite u Školu digitalnog marketinga za maturante. Puna je novih tehnologija. Intenzivna je i efikasna, a za vas potpuno besplatna.

Prijavite se putem obrasca i napišite:

•    Zašto biste baš vi trebali biti s Algebrom u učionici?
•    Dokažite da ste otvoreni prema novim tehnologijama, komunikaciji, dijeljenju iskustva i učenju!
•    A najviše ih zanima kako ćete stečena znanja iskoristiti u budućnosti.
•    Odgovorite također na tri jednostavna pitanja....

Prijave se zaprimaju do 30.12.2014. Nakon toga odabiru 24 kandidata koji su ih najbolje uvjerili da su baš oni zaslužili biti polaznici škole.

Rezultati odabira bit će objavljeni 2.1.2015. ovdje. 

Izvor: digitalni.marketing 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.