Klinika za znanje: Besplatna dijagnostika znanja iz matematike

Žele li uspješno završiti razred, polugodište je krajnji rok kada srednjoškolci moraju ozbiljno shvatiti svoje loše ocjene iz matematike, pronaći uzrok problema i poduzeti sve kako bi se izliječili od neznanja.

Kako bi taj proces bio jednostavniji, u Hrvatskoj je po prvi puta otvorena putujuća Klinika za znanje koja ovog mjeseca stiže u vaš grad. Vode je Toni Milun i Klaudija Šarkanj, a cilj im je besplatno dijagnosticirati rupe u znanju učenika i savjetovati ih kako da njihove ocjene iz matematike u narednim mjesecima postanu snažne i zdrave.

Tkogod da je zapeo s matematikom, a pohađa 1. – 4. razred srednje škole, ovaj pregled spasit će mu školski život, ukloniti opasnosti od neznanja i popravka, ljutnje roditelja, besanih noći i živciranja.

Pregledajte se kod naših profesora matematike, odnosno psihologije! Pošaljite na pregled vaše dijete, sebe, prijatelje… Uputnica nije potrebna, dovoljno je prijaviti se.

Besplatnu dijagnostiku znanja iz matematike organiziramo za sve srednjoškolce, bez obzira jesu li tek krenuli u srednju školu ili su iskusni maturanti. Dijagnostiku će provoditi naši poznati profesori, Toni Milun i Klaudija Šarkanj i to u četiri grada: Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci u Algebra centrima.

  • 15. 12. 2014. – Rijeka – 17:00 sati
  • 17. 12. 2014. – Zagreb – 10:00 sati i 18:00 sati
  • 18. 12. 2014. – Split – 17:00 sati
  • 05. 01. 2015. – Osijek – 17:00 sati

 

Sve što trebaš napraviti je ispuniti prijavnicu i pričekati upute koje ti stižu mailom!

Broj mjesta je ograničen. Prijavite se odmah! 

Izvor: Poduke.hr 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.