Nagradni natječaj: Usavršite poslovne komunikacijske vještine

Jeste li se ikada divili ljudima koji s lakoćom komuniciraju sa svima i bez obzira na situaciju uvijek kažu pravu stvar? Zasigurno znate da kvalitetno komuniciranje otvara vrata koja bi inače bila zatvorena. 

Budući da su dobre komunikacijske vještine važne u osobnom, a naročito poslovnom svijetu, za vas u suradnji s Pučko otvorenim učilištem Mato Došen, organiziramo nagradni natječaj gdje možete osvojiti jednu stipendiju za upis programa Komunikacijske vještine - psihologija u poduzetništvu u trajanju od 20 sati.

Program obuhvaća teme komunikacije i pregovaranja, organizacije vremena, vodstva, inovativnosti i kreativnosti, delegiranja, moć uspjeha te mentoriranje.

Komunikacijskim vježbama koje se odvijaju kroz razgovore, rasprave, iznošenje stavova, razvija se verbalno razmišljanje i kreativno upotrebljavanje jezika. 

Pravila nagradnog natječaja

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je na e-mail adresu pou.matodosen@gmail.com, u nekoliko rečenica poslati odgovor na pitanje:

Zašto smatrate da su komunikacijske vještine važne i zašto bi edukacija trebala baš vama? 

Nagradni natječaj traje do 25.04.2015., godine.

Obavezno navedite kontakt podatke (ime, prezime, e-mail adresu, kontakt telefon), kako bi vas mogli kontaktirati u slučaju osvajanja stipendije! 

Sretno svima! 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.