Besplatno zamijenite knjige na Zrinjevcu

Zahvaljujući Kvartovskoj klinici, inicijativi za manje infrastruktrune promjene stranke ZA GRAD, boravak na zagrebačkom Zrinjevcu od sinoć je građanima postao još malo draži - na tri lokacije u parku postavljeni su punktovi za besplatnu razmjenu knjiga.

Kvartovska klinika ovom je akcijom najavila svoj početak rada i skori dolazak u ostale zagrebačke kvartove.

Punktovi za razmjenu knjiga postavljeni su uz sjevernu, južnu i zapadnu šetnicu najpoznatijeg zagrebačkog parka, a vrlo brzo građani su u njih stavili prve knjige među kojima su se našla djela Krleže, Bilopavlovića, Shakespearea, Nesbøa i drugih.

"Kvartovska klinika otvorena je kako bi izliječila manje nedostatke u infrastrukturi zagrebačkih kvartova, poput potrganih klupa i neočišćenih zelenih površina, ali i donijela nove sadržaje koji će pozivati na boravak na otvorenom i učiniti život u kvartovima malo ugodnijim", objasnila je Iva Kvakić, supredsjednica stranke ZA GRAD i vijećnica u gradskoj četvrti Trnje.

Izvor i fotografija: h-alter.org 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.