Upoznajte se volontiranjem! Dođite na dane otvorenih vrata volonterskog centra!

Povodom manifestacije „Dani otvorenih vrata udruga“ Volonterski  centar Zagreb (VCZ) će 28. i 29. svibnja 2015., od 14 do 17 sati otvoriti vrata svog ureda u Ilici 29.

Svi zainteresirani građani pozvani su da sudjeluju u programu kroz koji se mogu upoznati s radom udruge i aktivnostima koje se provode, ali i prisustvovati na informativnim radionicama o lokalnom i međunarodnom volontiranju. 

Želja VCZ-a je svoj rad i aktivnosti približiti svim građanima, no ponajviše mlađoj populaciji te ih informirati o vrijednostima volontiranja i podsjetiti ih koliko dobroga volontiranje donosi svakom pojedincu, ali i društvu u cjelini. Volontiranje nije samo davanje, već i primanje, i iz tih razloga pozivamo sve građane da posjete „Dane otvorenih vrata VCZ-a“ te saznaju više o volonterskom svijetu.

Pogledajte i detaljan program Dana otvorenih vrata VCZ-a. 

Posjetitelji Dana otvorenih vrata ujedno će moći preuzeti i ispuniti „putovnicu“ u koju se mogu upisati dojmovi te pritom osvojiti i prigodne nagrade.

Sudjelovanjem na ovom događaju VCZ želi skrenuti pažnju na pozitivne i praktične načine okupljanja ljudi, ne samo unutar lokalne zajednice, već i u različitim zemljama i kulturama kako bi živjeli i radili zajedno na projektima koji doprinose brojnim korisnicima diljem zemlje i svijeta.

Djelatnici VCZ-a će tom prilikom biti na raspolaganju i svim zainteresiranim građanima odgovarati na pitanja vezana za rad i aktivnosti udruge. Prilika je to da se dodatno osnaži solidarnost i povjerenje u lokalnim zajednicama i podsjeti na važnu ulogu koju udruge imaju u povezivanju građana u rješavanju problema i stvaranju mreža uzajamne podrške.

Za sve dodatne informacije o događanju „Dani otvorenih vrata u VCZ-u“ slobodno kontaktirajte na ivs@vcz.hr. 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.