Učite o novinarstvu od stručnjaka N1 televizije

N1 ljetna novinarska radionica je projekt koji smo osmišljen kako bi mladim, ambicioznim ljudima koji vole novinarstvo dali mogućnost da nauče osnove novinarskog posla na televiziji. Uz vrhunske TV profesionalce, i poznate novinare N1 televizije, kandidati će moći besplatno steći osnovna znanja iz područja TV novinarstva.

Kome je namijenjena

Pozivaju se studenti završnih godina društvenih fakulteta, kao i diplomirani novinari koji se nisu imali prilike oprobati u novinarskom poslu, da prijave svoje sudjelovanje u ljetnoj novinarskoj radionici.

Cilj radionice

Cilj radionice je da iskusni novinari pripreme studente i novinare za rad na televiziji i da im putem predavanja približe novinarski i redakcijski posao. Cilj je i da ih upoznaju s najnovijim trendovima u medijima, s tehnikom i opremom koju svakodnevno koriste te da ih upute kako usavršiti svoj talent za pisanje i izražavanje.

Trajanje radionice

Radionica će trajati šest tjedana, od 06. srpnja do 15. kolovoza 2015. Za najbolje polaznike osigurana je praksa na N1 televiziji.

Prijave

Ukoliko ste zainteresirani učiti od najboljih, ako želite da vam svoja iskustva prenesu vrhunski profesionalci - prijavite se.

Prijave pošaljite na e-mail adresu radionica@n1info.com (Subject: ZAGREB), najkasnije do 06. lipnja 2015. godine.

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.