Otvoren natječaj za smještaj u studentske domove u Zagrebu!

Sukladno odluci Ministarstva, znanosti, obrazovanja i sporta raspisan je Natječaj za raspodjelu mjesta u studenskim domovima za akademsku godinu 2015./2016. 

Studenti koji se natječu, prijavu s traženom dokumentacijom trebaju podnijeti osobno uz obvezno predočenje indeksa i studentske iskaznice (X-ice).

Studenti koji će akademske 2015./2016. godine upisati prvi puta prvu godinu studija (brucoši), prijavu s traženom dokumentacijom mogu predati osobno ili poslati poštom preporučeno (uzima se u obzir i pošta poslana na dan 31.07.2015.)

Prijave se podnose na adresu: 

STUDENTSKI CENTAR U ZAGREBU, Poslovnica za smještaj Zagreb, Savska cesta 25 i to radnim danom od 01. 07. 2015. do zaključno 31. 07. 2015. godine u vremenu od 8:00 do 20:00 sati.

Uz preslike dokumenata koji se podnose uz molbu treba donijeti originale na uvid prilikom predaje molbe.

Tiskanice molbi i uplatnica mogu se preuzeti u knjižari SC-a.

Rezultati natječaja biti će objavljeni do 17.08.2015. godine na oglasnoj ploči Studentskog centra i na web stranici Studentskog centra Zagreb

Preuzmijte cijeli tekst Natječaja u PDF formatu. 

Potrebne obrasce možete preuzeti u pdf formatu:

Obrazac "A" 
Obrazac "B"
Privola za objavu podataka

Dobro se informirajte prije nego predate zahtjev za smještaj u studentski dom. Pažljivo provjerite jeste li prikupili sve dokumente. 

Popis studentskih centara u Hrvatskoj:

 

Ne možete se još odlučiti biste li živjeli u domu ili biste radije proveli studij u unajmljenom stanu? Provjerite koje su Prednosti života u studentskom domu! 

Sretno! 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.