Odaberi idealnog poslodavca i osvoji nagradu

Došlo je vrijeme kada tražimo Poslodavca prvog izbora. Tvrtku s kojom biste bez razmišljanja sklopili Ugovor o radu, gdje biste svakoga dana s veseljem dolazili na posao i potpuno zaboravili na sve druge poslodavce!

Neki cijeloga života traže svoje idealno radno mjesto, ali vi točno znate gdje biste željeli raditi. I za koga! Stoga ste idealan kandidat za sudjelovanje u 11. Istraživanju o poslodavcima prvog izbora, koje MojPosao tradicionalno provodi s ciljem otkrivanja koji su poslodavci na hrvatskom tržištu rada najatraktivniji općoj javnosti. 

Pomozite nam da i ove godine kreiramo listu poslodavaca kod kojih biste najviše voljeli raditi te otkrijemo razloge zbog kojih su upravo ti poslodavci zaslužili svoje mjesto na vašem popisu 'najpoželjnijih'.

Sudjelujte u istraživanju i osvojite vrijedne nagrade! 

Vaš trud ćemo, naravno, i nagraditi. Svaki ispitanik koji u istraživanju pod poljem 'opis idealnog poslodavca' ponudi kreativan odgovor sudjeluje u našoj nagradnoj igri, a nagrade su i ove godine vrijedne truda: 

  • laptop HP INTEL PENTIUM N3825U
  • tablet LENOVO IDEA TAB A7600
  • tri pametna telefona MICROSOFT LUMIA 435 

Spremni? Tipkovnicu u ruke i klik na link! Veselimo se vašim odgovorima!

 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.