Napiši esej i osvoji putovanje u Bratislavu

Europski tjedan malog i srednjeg poduzetništva (European SME Week) objavio je natječaj za esej namijenjen mladima u dobi od 16 do 25 godina diljem Europe. Natječaj se objavljuje u sklopu programa Europske komisije za tržište, industriju i poduzetništvo.

Natječaj je otvoren svim mladim stanovnicima zemalja članica EU. Naslov eseja je 'Što EU može učiniti da potakne mlade na poduzetništvo?'Esej ne smije biti duži od 2 500 riječi, mora biti napisan na engleskom jeziku, a svaki sudionik može prijaviti samo jedan esej.

Prva nagrada jest plaćeno putovanje i svi popratni troškovi na skupštinu u Bratislavu gdje će pobjednik svoj rad prezentirati pred više od 600 posjetitelja.

Eseji koji osvoje drugo i treće mjesto bit će prikazani preko video-streaminga tijekom iste skupštine. Sva dodatna pitanja mogu se postaviti na e-mail adresi smeweek.secretariat@lowassociates.eu.

Prijave su otvorene do 2. rujna, a sve dodatne informacije možete pronaći na internetskim stranicama organizatora.

Izvor: x-ica.com

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.