Spremni za učenje talijanskog jezika?

Uvijek vas je privlačila bogata talijanska kultura, njihov nenadmašiv osjećaj za stil i umjetnost te fina i jednostavna kuhinja? Uz to mislite kako je talijanski predivan jezik koji zvuči kao vesela pjesma? Onda je pravo vrijeme da naučite sve o talijanskoj kulturi i svladate jezik.  

ABC - Tečajevi talijanskog jezika i kulture savršeno su mjesto za stjecanje potpunog i kvalitetnog znanja talijanskog jezika. Njihovi profesori su izvorni govornici i educirani za održavanje nastave talijanskog jezika. Osim što im je talijanski materinji jezik, profesori u ABC-u su viskoobrazovani u području povijesti umjetnosti i književnosti te prava i klasičnih studija.

Prednost škole stranog jezika kao što su ABC tečajevi je usredotočenost samo na jedan jezik koji ne obuhvaća učenje praznih fraza i tekstova, već prenošenje talijanskog jezika kroz običaje i izvorno znanje, učeći polaznike kako komunicirati na živom i aktualnom svakodnevnom jeziku. Dodatnu kvalitetu jamči i certifikat Cedils koji imaju svi profesori. Nastava se odvija u smirenom i opuštenom ozračju, a školu ABC često nazivaju Malom Italijom, jer polaznici imaju priliku na zabavan i dinamičan način naučiti sve o toj prekrasnoj zemlji.  

Škola ABC surađuje već 14 godina s Talijnskim institutom za kulturu u Zagrebu. Zahvaljujući suradnji s Talijanskim institutom za kulturu, učenici škole ABC imaju mogućnost pristupa različitim nastavnim i multimedijskim materijalima, oni su konstantno informirani o svim kulturnim događanjima u svezi s Italijom u Zagrebu, a često i sami aktivno sudjeluju u mnogima od njih kao što su Tjedan talijanskog jezika u svijetu i Izložba novog talijanskog filma. Također, institut omogućuje polaznicima škole i usavršavanje jezika odlaskom u Italiju s popustima i stipendijama u najboljim školama.               

Zanimljivo je da su u školi ABC profesori odlučili motivirati i Talijane koji žive u Zagrebu kako bi se približili hrvatskoj kulturi i jeziku. Stoga organiziraju tečajeve hrvatskog jezika s izvornim govornicima i zanimljivim i modernim pristupom. Ovisno o potrebama polaznika, u školi ABC nude različite tečajeve.      

- Klasični tečajevi kroz brzu i zabavnu komunikaciju na aktualnom talijanskom jeziku

- Poluklasični tečaj namijenjen je osobama koje su zaposlene i učenje talijanskog mogu posvetiti subotu ujutro - Poslovni tečaj je prilagođen učenju sadržaja vezano za poslovanje - znanje dodatnog stranog jezika je velika prednost

- Bonsai tečaj je za one najmlađe, jer to je idealno doba za savladavanje novih znanja i vještina

- Intenzivni tečaj pomoću kojeg u kratkom roku možete naučiti talijanski brzo i kvalitetno

Upis i informacije: u Talijanskom institutu za kulturu (Preobraženska 4, Zagreb). Pridružite se u pomicanju granica i otvaranju novih vrata u svijetu učenja talijanskog i hrvatskog jezika.

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.