Wellness akademija uskoro dolazi u Split!

Zainteresirani ste za stjecanje wellness zanimanja s upisom u e-radne knjižice? Želite se stručno usavršiti u području zdravstvenog turizma i wellnessa?

Učilište Lovran – Spa Wellness Akademija pravo je mjesto za vas! Kako bi svoje usluge učinili dostupnima što većem broju zainteresiranih, Lovranska Wellness Akademija dolazi i u Split!

U ponedjeljak 24. listopada 2016.  u 17.00 sati Učilište Lovran – Spa Wellness Akademija održat će DAN OTVORENIH VRATA na kojem će biti predstavljen program školovanja Učilišta Lovran – koji će se od prosinca 2016. provoditi na lokaciji u Splitu na adresi Učilišta Virtus – Poljička cesta 32, Split.

Na Danu otvorenih vrata možete saznati detaljne informacije o programima školovanja Wellness terapeut, Maser kupeljar i Wellness menadžer, o organizaciji nastave, cijenama školovanja, kao i predavanje koje će održati dr Popić, na temu: „Wellness kao životni stil i kao prilika za zapošljavanje i razvoj karijere“.

Ukoliko ste na pitanja s početka teksta odgovorili potvrdno, pridružite se programu wellness akademije. Sve edukacije se izvode po dualnom modelu obrazovanja, u realnom okruženja, ud najboljih učitelja iz prakse. 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.