Upiši tečaj računovodstveno - knjigovodstvenih poslova

RRIF Učilište za poduzetništvo je ustanova za obrazovanje odraslih koji se žele stručno usavršiti ili obrazovati u knjigovodstveno-računovodstvenom području. Odlična vijest je što Učilište sudjeluju na Virtualnom sajmu karijera i znanja i što sve programe možeš pronaći na jednom mjestu!

Trenutno provode tri programa:

Polaznik će po završetku programa biti osposobljen za jednostavnije knjigovodstvene poslove iz područja platnog prometa, blagajničkog poslovanja, slada-kontija, materijalnog knjigovodstva, robnog knjigovodstva, kalkulacija u trgovini na veliko i malo, analitičkog knjigovodstva dugotrajne materijalne imovine, obračuna plaća i dohodaka, obračuna službenih puteva i vođenja knjiga U-RA i I-RA.

Završetkom programa usavršavanja za samostalno obavljanje i vođenje knjigovodstvenih, računovodstvenih i financijskih poslova, osobe koje su već imale temeljna znanja iz područja računovodstva, steći će dodatna znanja iz područja poreza (porez na dohodak, dobit, PDV-a, trošarina, poreza na promet nekretnina i dr.), osnovne informacije iz područja ugovornog i trgovačkog prava nužne u praćenju dijela poslovnih događaja u trgovačkim društvima neovisno o njihovoj veličini.

Cilj ovog programa je razvijanje sposobnosti analiziranja i razumijevanja poslovnih situacija u kojima poduzetnici djeluju, te ovladavanje znanjima potrebnim za realizaciju poduzetničkih aktivnosti  koje će omogućiti opstanak i razvoj malog poduzetnika na tržištu. Završetkom ovog programa osposobljavanja, polaznik/ca će steći temeljna znanja potrebna za pokretanje i vođenje vlastitog biznisa klasificiranog kao "mali poduzetnik".

Posjeti štand institucije na Virtualnom sajmu karijera i znanja, pitaj sve što te zanima i ostvari popust od 10% na odabrane programe!

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.