Karijere, poduzetništvo, zanimljivi govornici: 'Bliži se Inspire Me konferencija u Rijeci'

Inspire Me konferencija održat će se 4. studenog na Ekonomskom fakultetu, a za sudionike je odlična prilika za učenje i usavršavanje, za poslušati inspirativne priče uspješnih pojedinaca, informiranje o mogućnostima zapošljavanja i realizacije vlastitih ideja, upoznavanje s novim tehnologijama, povezivanje s kolegama iz različitih struka i poslodavcima te sklapanje novih prijateljstava i dobru zabavu.

U Rijeku između ostaloga, dolaze poznati govornici i predavači – Miljenko Vaić (Nestle), Andrey Shtylenko, serijski poduzetnik, Nikola Žinić, kreativni direktor i suosnivač agencije Bruketa & Žinić OM, jedne od najnagrađivanijih reklamnih agencija u jugoistočnoj Europi, Bruno Blumenschein i Marijan Palić, osnivači agencije Overtime, Arsen Šolić (KK Cedevita), Ranko Vučinić (PRiredba Studio), Vlado Čohar (HNK Rijeka), Morena Milevoj (Brendaonica)...

Također, svoja životna i karijerna iskustva podijeliti će i poznata TV i glazbena lica, među kojima su voditelj Davor Jurkotić te glazbenici Damir Kedžo i Lucija Ćustić LUCE.

Glavni dio konferencije predviđen je za uspješne priče pojedinaca – poduzetnika, menadžera, sportaša, umjetnika i dr., koji će sa sudionicima podijeliti svoja poslovna i životna iskustva (ideje, znanje, karijera, usponi, padovi, uspjeh). 

Također, sudionici konferencije imati će priliku vidjeti kako izgleda rad u uspješnim kompanijama, koje su mogućnosti zapošljavanja te rješavati njihove mini case study-e. Jedna od aktivnosti je i speed dating s poslodavacima, na kojem će kompanije predstaviti mogućnosti za praksu i zapošljavanje, a zainteresirani sudionici moći će potencijalnim poslodavcima ostaviti svoj CV.

Također, svi sudionici konferencije dobiti će i e-certifikat koji mogu upotrijebiti za prijavu na natječaje.
    
Paralelno s glavnim dijelom programa održat će se i specijalizirane radionice, za manje grupe, u kojima će profesionalci, na interaktivan način, sudionike detaljnije upoznati s određenim područjem. 

Više informacija o konferenciji, predavačima i ulaznicama pratite na web stranicama konferencije: www.inspiremekonferencija.com, pošaljite upit na inspire.me.konferencija@gmail.com ili pratite na facebook stranicama
    
Nakon Rijeke slijedi izdanje konferencije u Puli u prosincu 2016., a u Osijeku, Zadru i Zagrebu održat će se početkom 2017. godine.

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.