'Najdužih 40 centimetara na svijetu - udaljenost koja razdvaja mozak od srca'

Seminar je do sada slušalo nekoliko stotina vlasnika poduzeća, vrhunskih menadžera, kontrolera i financijaša iz Moskve, Kaliningrada, St. Peterburga, Beča i Rima...

Ciljana skupina su vlasnici, menadžeri i kontroleri – dođite zajedno i prepustite se nesvakidašnjem događaju:

•    Postoji li „formula bogatstva“ ?
•    Što je jače – „intuicija“ vlasnika ili financijska savjest?
•    Kako sa samo jednim pokazateljem držati pod kontrolom 5 najvažnijih aspekata poslovanja?
•    Kako samo jedan dan kašnjenja prazni džepove poduzeća?    

Ovo su samo neke od tema koje će biti razmotrene s metodološkog i praktičnog stajališta. 

Prihvatite izazov i na seminaru testirajte svoju intuiciju – doznajte da vi spadate u 3% poslovnih ljudi kojima je intuicija nepogrešiva!
Svaki modul završava sa konkretnim primjerom iz prakse.

Dodana vrijednost - svaki sudionik dobiva niz kontrolerskih alata spremnih za direktnu implementaciju koji donose značajne i mjerljive financijske učinke poduzeću za najviše 2 mjeseca.  

Konzultant renomiranih ruskih kompanija Valentin Usenkov već godinama razvija svoju konzultantsku kuću USENKOV.PRO, trener je Controller Akademie (Munchen) za Rusiju. Njegov konzultantski rad usmjeren je na vlasnike i kontrolere, kako malih, tako i srednjih i velikih kompanija koje u svom poslovanju prelaze ključne faze životnog ciklusa uz pomoć kontrolinga.

Rezervirajte datume 12-13.06.2017.i osigurajte svoje mjesto na još jednom jedinstvenom događaju u organizaciji Kontroling Kognosko. Seminar će se održati na engleskom jeziku. Više detalja pročitajte na stranicama Kontrolinga Kognosko. 

 

 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.