Prijavi se za studij u Njemačkoj, stipendija osigurana!

Njemačka služba za akademsku razmjenu, raspisuje natječaj za stipendije za akademsku godinu 2018./2019. na njemačkim sveučilištima i institucijama u Njemačkoj za studente preddiplomskog i diplomskog studija te studente koji žele upisati doktorski studij, doktorande, postdoktorande i znanstvenike svih disciplina.

Rok za prijavu: između 30. rujna 2017. i 15. prosinca (točan datum roka bit će objavljen između kolovoza i rujna).

DAAD

DAAD, njemačka služba za akademsku razmjenu, čiji je utemeljitelj Vlada Savezne Republike Njemačke, jedna je od najvećih svjetskih organizacija kojima je primarni cilj stipendiranje i savjetovanje studenata, doktoranada te znanstvenika.

Nudi više od 250 različitih programa stipendiranja od ljetnih tečajava, studijskih stipendija, kratkoročnih i dugoročnih istraživačkih stipendija do studijskih boravaka sveučilišnih profesora u trajanju od nekoliko godina.

Programi stipendiranja DAAD-a dostupni su u svim državama svijeta i za sve studijske discipline. Više informacija nalazi se na službenim stranicama DAAD-a.

Izvor: x-ica.com

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.