Prijavi se za trogodišnje obrazovanje iz područja ugostiteljstva u Njemačkoj

Poznati hotel Ecoinn u Esslingenu, u suradnji s drugim renomiranim hotelima u Esslingenu i Stuttgartu nudi više slobodnih mjesta za obrazovanje u hotelijerstvu na poziciji Specijalist/ica u hotelijerstvu.

Početak obrazovanja predviđen je za 1. rujan.

Što je potrebno?

Kako biste se prijavili za trogodišnje školovanje, potrebna je položena državna matura, afinitet prema hotelijerstvu, izvrsne komunikacijske vještine i ugodan nastup.

Prije odlaska u Njemačku, u Hrvatskoj ćete pohađati tečaj njemačkog jezika jer je nužna razina poznavanja jezika B2.

Što ćete dobiti?

Osigurano vam je trogodišnje obrazovanje prema poznatom njemačkom sustavu dualnog obrazovanja koji pruža izvrsnu priliku za zapošljavanje u cijelom svijetu. Uz to, omogućena je i socijalno-pedagoška podrška (snalaženje u novom gradu i socijalizacija, podrška kod rješavanju dokumenata pri njemačkim institucijama i sl.), kao i upoznavanje s predstavnicima hotela i predavačima na castingu za zainteresirane kandidate i njihove roditelje u Zagrebu početkom lipnja.

Kandidatima je ponuđena i mogućnost stanovanja u organizaciji hotela u dvokrevetnim sobama kao i mogućnost obavljanja stručne prakse prije početka obrazovanja.

Iskoristite ovu odličnu priliku i prijavite se do 30. svibnja! Sretno svima!

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.