Aspira nagrađuje stipendijama buduće studente Računarstva

Visoka škola Aspira organizira Otvoreni dan - studija Računarstva 29. lipnja s početkom u 12,00 sati  za sve zainteresirane koji će imati priliku natjecati se i osvojiti vrijedne stipendije. Prijaviti se na Otvoreni dan možete ovdje i tako osigurati sebi jednu od vrijednih stipendija.

Natjecanje za najbolju startup ideju koje će odrediti pobjednika vrijedne stipendije u iznosu od 30.000,00 kn ali će i svi ostali natjecatelji dobiti stipendiju u iznosu od 15.000,00 kn na ukupan iznos školarine.

Tijekom Otvorenog dana planirane su brojne aktivnosti, poput zanimljivih predavanja kao i demonstracija projekata tvrtki i studentskih radova na Raspberry Pi platformi.

Studijem Računarstva, smjer Programsko inženjerstvo, Aspira je odgovorila na potrebe tržišta rada na kojem su programeri traženi kadar u cijelome svijetu.

Kako Aspira oduvijek nagrađuje i prepoznaje izvrsnost ovaj put je odlučila budućim studentima kroz kratke edukacije na Otvorenom danu na teme poput kako kreirati vlastitu startup ideju, kako ideju razviti na platnu poslovnog modela omogućiti kreiranje vlastite startup ideje koja će ih u konačnici odvesti do jedne od stipendija.

Osim edukacijskog dijela, mentori će sa studentima prolaziti kroz faze kreiranja ideje te će studenti na završnoj prezentaciji iznijeti svoj proizvod.

O studiju Računarstva

Program studija su kreirali poslodavci koji su dali smjernice koja znanja i vještine očekuju od svojih budućih zaposlenika. Studijski program je okrenut praktičnoj nastavi gdje će studenti raditi na stvarnim projektima i programirati u aktualnim programskim jezicima već od prvog semestra. Predavači, redoviti kao i izvanredni su redom stručnjaci praktičari koji će prenijeti najnovije informacije iz područja računarstva.

Ideje su uvijek oko nas. Stoga - odaberite jednu, dođite u Aspiru u četvrtak 29. lipnja i osvojite jednu od stipendija za studij Računarstva.

Programiraj svoju budućnost na studiju Računarstva – smjer Programskog inženjerstva.   

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.