Sa ZET-ovom kontrolorkom popričao na francuskom

ZET-ovi kontrolori noćna su mora onih koji nisu kupili kartu. Dogodilo se to i jednom korisniku Reddita iz Hrvatske koji je podijelio svoj (propali) pokušaj spašavanja situacije. 

Kako prenosi Večernji, zaboravio je obnoviti pokaz, a da nije kupio kartu, sjetio se kada je ugledao kontrolu.

"Cijeli tjedan besplatno se vozilo tramvajem i ja sam zaboravio nakon toga obnoviti pokaz. Misleći da ga imam obnovljenog, normalno, ne kupim kartu. I onda se desilo. Ušla kontrola točno na vrata kod kojih sam ja stajao, i onda mi sine da ga nisam obnovio. 'Kartu, molim', kaže ona meni", napisao je. 

Tada mu je palo na pamet da glumi stranca.

"Moram napomenuti da ja imam super brz improvizatorski orijentiran mozak koji se uvijek izvuče. 'Por qua?' kažem ja njoj, misleći kakav sam potez napravio i već imam pobjedu u svom umu. O-ho-ho, kako sam bio u krivu. Na to ona odgovara 'J’euvex bordoeux c’est leuveux xcxhyb", ispričao je i dodao da je nakon toga priznao kontrolorki da ovaj put nema kartu, ali da svaki mjesec obnavlja pokaz. 

Nije uspio ni dovršiti rečenicu, a kontrolorka mu je poručila da izađe na idućoj stanici. Tko bi rekao da kontrola zna francuski", zaključio je korisnik Reddita čija je objava nasmijala mnoge. 

Izvor: Večernji 

 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.