Prijavite se na besplatne edukacije Most prema uspjehu i naučite svoje talente i strasti pretvoriti u karijeru

Imate li dobru ideju? Mislite da bi od te ideje mogli stvoriti vlastiti posao u obliku društvenog poduzeća? Imate između 18 i 30 godina, završeno školovanje i nezaposleni ste?

Ako su Vaši odgovori na navedena pitanja potvrdni onda sjajno! Naime, Udruga O.A.ZA. iz Zagreba nudi besplatne edukacije o društvenom poduzetništvu u sklopu projekta Most prema uspjehu.

Projekt Most prema uspjehu sufinanciraju Europska Unija te Europski socijani fond u sklopu programa 2014 – 2020. Provodi se u suradnji sa partnerskim organizacijama Carpe Diem, CEDRA – Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj te RAZA – Razvojna agencija Zagreb.

Sudjelovanjem na navedenim edukacijama steći ćete znanja i vještine koje će vam omogućiti da iz vlastitog sna, strasti i inspiracije stvorite vlastito društveno poduzeće i time izgradite vlastitu karijeru. Zatim, naučiti ćete kako pokrenuti i voditi svoje društveno poduzeće i koje su prednosti otvaranja vlastitog društvenog poduzeća te kako zapošljavati sebe i druge .

Kao primjer uspješnog hrvatskog društvenog poduzetnika možemo navesti Ivana Mrvoša iz Solina čije se pametne klupe proizvode i izvoze u zemlje od Katara do Australije. Zatim imamo i primjer Alberta Gajšaka koji je još kao maturant osvojio 100,000 USD za svoj posao pod nazivom MAKERbuino. Također je osvojio i prvo mjesto na  Zagreb Connect 2017 pitch natjecanju.

Navedeni primjeri su potvrda da mladi ljudi žele raditi i stvarati nove vrijednosti te da je i u Hrvatskoj uspjeh moguć.

Stoga, ako znate što želite i koji je Vaš cilj, pozivamo vas da se prijavite na na navedene besplatne edukacije kako bi se dodatno razradio Vaš plan i cilj. Ako još uvijek nemate svoju ideju ili cilj, svejedno ste pozvani da se prijavite jer ćemo Vam mi svkako pomoći da otkrijete svoje talente i strasti te kako ih formirati kao vlastiti posao budući da je strast jedan od preduvjeta postajanja poduzetnikom.

Valja napomenti kako će edukacije krenuti 2. veljače i trajati sve do svibnja 2018. godine te kako će se eventualni naknadni termini dodatno utvrditi sa predavačima na jednom od prvih susreta.

Svi detalji, poput mjesta održavanja, rasporeda predavanja, informacija o predavačima, ali i iskustva dosadašnjih polaznika, dostupni su na web stranici: http://bit.ly/mpu-za-mlade

Sve zainteresirane pozivamo da se prijave najkasnije do 25. siječnja 2018. godine putem prijavnog obrasca

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.