Što se da, to se više ne vraća! Ili?

Biste li radije prihvatili posao u struci ili bolje plaćen posao izvan struke?

 • Posao u struci
  (267)
  Komentari (8)

  Struka je struka!

  Kozmeticar

  siromak sam nije me sramota

  Zadovoljan sam svojim poslom i plaćom tako da podržavam posao u struci. Mislim da nema smisla raditi nešto drugo, osim ako te to više ne ispunjava.

  Nije uvijek sve u novcima. Ako nesto volim raditi. Napredovat cu kad tad i postoji sansa da i ovdje zaradim vise.

  bitno je radit posao koji volite

  bolje placen za drugu struku

  Dokazat ću se u struci i zaradit ću povišicu.

 • Bolje plaćen posao izvan struke
  (593)
  Komentari (18)

  A i jedno i drugo , ovisi o situaciji

  nova saznanja i iskustva su uvjek dobro dosli a bolje placen posao je samo bonus.

  Mogu reci da nisam zadovoljna svojom strukom jer nisam pronasla onu koja je najbolja za mene, zato mi je svejedno, u ostalom lijepo je probati i druge stvari a ne bazirati se samo na jedno te isto, jos ako donosi vecu zaradu prihvatam objerucke

  Kada odabiremo struku, bilo pri upisu u srednju školu ili na fakultet, premladi smo da bi znali što želimo raditi u životu. Rijetki su oni koji s nepunih 18 godina pronađu zanimanje cijeli život. Možda tijekom faksa shvatimo da želimo raditi nešto izvan struke. Ako je dobro plaćeno, zašto ne? Ionako danas ljudi češće mijenjaju zanimanja i rade na nekoliko različitih pozicija tijekom radnog vijeka.

  Narano, ako radiš ono što voliš, pa čak i da je izvan struke

  Osobno sam magistar pravnih znanosti i da mogu opet birati nikada ne bih upisao taj fakultet buduci da je to zvanje potpuno obezvrijedjeno, posao ukoliko i dobijetr imate manju placu no neka zvanja sa sss. Zbog toga bitno je zaraditi i moci zivjeti od rada, a ne biti ponosan na rad u struci i zivjeti s roditeljima jer drukcije ne mozes.

  Isplativije je

  Ta kurikularna reforma je jedna velika glupost! Najbolje da djeca imaju znanja iz povijesti pa i cijele osnovne škole, koliko se može naučiti u pola sata. Trebaju se znati datumi i događaji, rijeke i nizine, države i glavni gradovi, kemijski spojevi i matematičke formule, najvažnije opere i slike! Treba se učiti SVE. Treba postrožiti školstvo, a ne da jedan mulac može psovati na profesora i proći nekažnjeno. Treba se napokon početi cijeniti ZNANJE, TRUD pa i SRCE!

  Svi mi radimo za novce

  iako ovisi kakav je posao u pitanju

  big bucks

  S vecom placom,vece mogucnosti.

  U današnjoj RH je i kuna više puno,ovo postaje tj. Već je preživljavanje

  SVE SE DA NAUČITI, A NOVAC NAM SVIMA TREBA

  Po struci sam tehnicar nutricionist, al voljela bih raditi u laboratoriju bilo prehrambene ili farmaceutske industrije.

  rad u struci mi više nije zanimljiv

  Bolje je, zar ne?

  Jasno je da je više bolje plaćen posao onaj koji ne zahtijeva umaranje ali zato ulaganje je rizik koji poslije platite....

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.