Biste li radije prihvatili posao u struci ili bolje plaćen posao izvan struke?

 • Posao u struci
  (267)
  Komentari (8)

  Struka je struka!

  Kozmeticar

  siromak sam nije me sramota

  Zadovoljan sam svojim poslom i plaćom tako da podržavam posao u struci. Mislim da nema smisla raditi nešto drugo, osim ako te to više ne ispunjava.

  Nije uvijek sve u novcima. Ako nesto volim raditi. Napredovat cu kad tad i postoji sansa da i ovdje zaradim vise.

  bitno je radit posao koji volite

  bolje placen za drugu struku

  Dokazat ću se u struci i zaradit ću povišicu.

 • Bolje plaćen posao izvan struke
  (593)
  Komentari (18)

  A i jedno i drugo , ovisi o situaciji

  nova saznanja i iskustva su uvjek dobro dosli a bolje placen posao je samo bonus.

  Mogu reci da nisam zadovoljna svojom strukom jer nisam pronasla onu koja je najbolja za mene, zato mi je svejedno, u ostalom lijepo je probati i druge stvari a ne bazirati se samo na jedno te isto, jos ako donosi vecu zaradu prihvatam objerucke

  Kada odabiremo struku, bilo pri upisu u srednju školu ili na fakultet, premladi smo da bi znali što želimo raditi u životu. Rijetki su oni koji s nepunih 18 godina pronađu zanimanje cijeli život. Možda tijekom faksa shvatimo da želimo raditi nešto izvan struke. Ako je dobro plaćeno, zašto ne? Ionako danas ljudi češće mijenjaju zanimanja i rade na nekoliko različitih pozicija tijekom radnog vijeka.

  Narano, ako radiš ono što voliš, pa čak i da je izvan struke

  Osobno sam magistar pravnih znanosti i da mogu opet birati nikada ne bih upisao taj fakultet buduci da je to zvanje potpuno obezvrijedjeno, posao ukoliko i dobijetr imate manju placu no neka zvanja sa sss. Zbog toga bitno je zaraditi i moci zivjeti od rada, a ne biti ponosan na rad u struci i zivjeti s roditeljima jer drukcije ne mozes.

  Isplativije je

  Ta kurikularna reforma je jedna velika glupost! Najbolje da djeca imaju znanja iz povijesti pa i cijele osnovne škole, koliko se može naučiti u pola sata. Trebaju se znati datumi i događaji, rijeke i nizine, države i glavni gradovi, kemijski spojevi i matematičke formule, najvažnije opere i slike! Treba se učiti SVE. Treba postrožiti školstvo, a ne da jedan mulac može psovati na profesora i proći nekažnjeno. Treba se napokon početi cijeniti ZNANJE, TRUD pa i SRCE!

  Svi mi radimo za novce

  iako ovisi kakav je posao u pitanju

  big bucks

  S vecom placom,vece mogucnosti.

  U današnjoj RH je i kuna više puno,ovo postaje tj. Već je preživljavanje

  SVE SE DA NAUČITI, A NOVAC NAM SVIMA TREBA

  Po struci sam tehnicar nutricionist, al voljela bih raditi u laboratoriju bilo prehrambene ili farmaceutske industrije.

  rad u struci mi više nije zanimljiv

  Bolje je, zar ne?

  Jasno je da je više bolje plaćen posao onaj koji ne zahtijeva umaranje ali zato ulaganje je rizik koji poslije platite....