Profokus Design&Fashion BOOTCAMP - osvoji stipendiju!

Profokus Design&Fashion BOOTCAMP - osvoji stipendiju!

 

Profokus BOOTCAMP je nov i uzbudljiv projekt Učilišta Profokus koji će jednom od kreativnih sretnika omogućiti osvajanje besplatne školarine u programu po izboru! Učilište već dugi niz godina na prepoznatljiv i kreativan način obrazuje profesionalne dizajnere pa će i BOOTCAMP u njihovoj organizaciji biti jedno posebno iskustvo.

Jedinstveno, kreativno natjecanje održat će se u suradnji s dugogodišnjim partnerom Učilišta, Beauty & Hair Expo sajmom na Zagrebačkom velesajmu, i to 26.9.2020. od 09:00-17:00 sati.

Sudionici natjecanja prolazit će razne kreativne izazove gdje će pokazivati svoju kreativnost, ambicioznost, strast prema stvaranju, X faktor te domišljatost prilikom igara. Veliki naglasak bit će i na osobnom razvoju, brandingu te podršci Učilišta Profokus u njihovom profesionalnom razvoju karijere.

Najveću pozornost prilikom obrazovanja ovo inovativno Učilište pridaje praktičnoj nastavi, individualnom obrazovanju te napretku svakog polaznika. To je i jedan od ciljeva BOOTCAMP-a, da se sudionicima dočara makar djelić atmosfere koja vlada u prostorima Učilišta te da osjete što to magično iznova privlači sve nove generacije. 

Učilište Profokus razmišlja daleko izvan okvira pa razmislite i vi i pošaljite svoju kreativnu prijavu do 23.9. na: LINK
Budite spremni na zabavno i edukativno iskustvo, ali i nezaboravan izazov koji vam potencijalno može promijeniti karijeru već ove jeseni!