OSVOJI STIPENDIJU – izaberi jedan od 3 smjera medijske produkcije!

OSVOJI STIPENDIJU – izaberi jedan od 3 smjera medijske produkcije!

 

Izaberi jedan od tri smjera:  Video snimatelj
                                             Video montažer
                                             Snimatelj i montažer zvuka

 

Škola za grafiku, dizajn i medijsku produkciju u suradnji s EduCentrom organizira nagradni natječaj za Vas i dodjeljuje 3 stipendije za Programe osposobljavanja za navedene poslove.

Sve što trebate napraviti je izabrati jedan od tri ponuđena programa te napisati motivacijsko pismo i uvjeriti nas zašto baš Vi zaslužujete određenu edukaciju.

Prijaviti se možete putem linka (uvjet je završena srednja škola u Republici Hrvatskoj), najkasnije do 11.10.2020. , a dobitnike ćemo objaviti na portalu EduCentra u petak, 16.10.2020.

Škola za grafiku, dizajn i medijsku produkciju je srednja strukovna škola, čije je sjedište u Getaldićevoj ulici 2 u Zagrebu, a opisuju je moderni praktikumi, suvremene metode i načini poučavanja i učenje za tržište rada.

Povijest Škole za grafiku, dizajn i medijsku produkciju počinje 1886. godine. Prve školske prostorije Obrtne škole nalazile su se u Gundulićevoj ulici 10, a dio prostorija na Trgu maršala Tita (danas Muzej za umjetnost i obrt). Na novu današnju lokaciju u Getaldićevu 2, škola se seli 1962. godine.

Škola je suvremeno opremljena, imaju specijalizirane učionice i praktikume za suvremenu praktičnu nastavu. Televizijski, fotografski i radio studio, specijaliziranu učionicu video montaže, animacije i web dizajna.
 

Prijaviti se možete putem linka: https://www.surveymonkey.com/r/S6T7FDS 
 

Sretno! :)