Osvoji nagradu za školovanje na Učilištu Ambitio i postani dentalni asistent!

Osvoji nagradu za školovanje na Učilištu Ambitio i postani dentalni asistent!

 

Nakon uspješno provedenoga nagradnog natječaja prošle godine, Učilište Ambitio u suradnji s portalom Educentar organizira novi nagradni natječaj u kojem ponovno dodjeljuje tri nagrade za program prekvalifikacije ili stjecanje srednje stručne spreme za zanimanje dentalni asistent.

Učilište Ambitio – zanimanje dentalni asistent

Učilište Ambitio, program stjecanja srednje stručne spreme i prekvalifikaciju za dentalnog asistenta u Zagrebu provodi od 2014. godine u trajanju od 18 do 20 mjeseci. Program je do sada upisalo 267 osoba. Prednost Učilišta Ambitio je vlastiti Vježbovni centar za dentalne asistente u kojem se odvija dio vježbi s nastavnicima – vrhunskim mentorima nakon kojih polaznici odlaze u vanjsku ordinaciju. Upravo se ovakav način rada s polaznicima pokazao ključnim jer polaznici već tijekom praktične nastave u vanjskoj ordinaciji dobivaju ponude za zaposlenje od strane poslodavaca na temelju znanja i vještina koje su pokazali u praktičnom radu.

Što dodjeljujemo?

Ostvari svoj san na učilištu koje ti jamči zapošljavanje i olakšaj si put do željenog te vrlo traženog zanimanja kroz tri moguće nagrade koje ti dodjeljuje Učilište Ambitio.

Svojim kraćim odgovorom na pitanje: “Što za tebe znači postati dentalni asistent i zašto misliš da imaš kvalitete kojima bi se uklopio u svijet dentalne medicine?“ uvjeri nas zašto si baš ti idealan kandidat za osvajanje nagrade u iznosima 850,00 EUR (6.404,33 HRK), 1.350,00 EUR (10.171,58 HRK) i čak 2.700,00 EUR (20.343,15 HRK).

Prijavi se odmah! Kako?

Prijaviti se možeš već sada putem linka portala EduCentar.

Povjerenstvo za dodjelu stipendije odlučit će o dobitnicima čija će imena biti objavljena do 15. lipnja 2023. godine na stranicama Učilišta Ambitio i Educentra.

Natječaj i trajanje natječaja

Detalje nagradnog natječaja možete pročitati u Pravilniku o nagradnom natječaju.

Nagradni natječaj traje od 22. 5. 2023. do 31. 5. 2023. godine.

Ako želiš raditi u izazovnom okruženju, napredovati u karijeri ili jednostavno želiš promijeniti dosadašnje zanimanje ovo je idealna prilika za tebe!

 

Želimo ti puno uspjeha!