Mirakul edukacijski centar

About

Tvrtka Mirakul d.o.o. specijalizirana je za edukaciju i poslovno savjetovanje poduzetnika i managera. Izdajemo besplatni poslovni časopis BIZdirekt koji, zahvaljujući visokoj nakladi, stručnim člancima i jasnoj koncepciji, pripada među najčitanije hrvatske poslovne časopise. Organiziramo stručne i specijalističke poslovne seminare i konferencije. Kreiramo nove projekte i aktivno utječemo na poslovanje zajednice u kojoj djelujemo.

Poslovni časopis BIZdirekt šalje se na ime i prezime najuspješnijih hrvatskih poduzetnika i managera te ostalih uspješnih gospodarstvenika i time predstavlja važan medijski čimbenik u razvoju gospodarstva. Zbog snažnog medijskog dosega te vrlo kvalitetne ciljane skupine surađujemo s vodećim hrvatskim tvrtkama i međunarodnim korporacijama. Također smo medijski pokrovitelj najznačajnijih poslovnih skupova i događanja u Hrvatskoj. Kao društveno odgovorna tvrtka podupiremo brojne humanitarne projekte.

Zahvaljujući iskusnim i stručnim suradnicima i partnerima uspješno organiziramo poslovne seminare te nudimo specijalističku edukaciju u skladu s trendovima i potrebama na tržištu, prilagođene polaznicima i neophodne za svaku uspješnu tvrtku. Također smo u mogućnosti kvalitetno odgovoriti na potrebe klijenata te im pružiti konzultantske usluge iz svih ključnih područja poslovanja.

Tim

Okupljamo vrsne stručnjake s višegodišnjim iskustvom u savjetovanju i edukaciji poduzetnika i managera. Za potrebe časopisa surađujemo s iskusnim novinarima i stručnjacima, vodećim specijalistima iz područja grafičkog i web dizajna te profesionalnim fotografima, zahvaljujući kojima sve stručne članke, poslovnu tematiku te svaku poduzetničku priču predstavljamo na jedinstven, zanimljiv i atraktivan način. Uvijek smo otvoreni za kvalitetne i ambiciozne suradnike, spremne na poduzetnički pristup poslu te doprinos razvoju tvrtke i zadovoljstvu klijenata. Više.

Partneri

Surađujemo s najuspješnijim hrvatskim tvrtkama iz područja poslovne edukacije, strateškog i financijskog savjetovanja, marketinga i istraživanja tržišta, grafičkog i web dizajna, informatike te ostalih vezanih djelatnosti koji nam omogućuju visoku razinu usluge koju pružamo klijentima.

Vizija

Postati vodeća regionalna izdavačko-konzultantska tvrtka, kontinuirano se razvijati i pratiti tržišne trendove te biti lider u primjenjivanju kreativnih i inovativnih koncepata poslovanja.

Misija

Aktivno sudjelovati u razvoju poduzetništva i gospodarstva u Hrvatskoj, izgraditi dugoročne i stabilne poslovne odnose s lokalnom poslovnom sredinom, poticati izvrsnost  te biti prepoznat kao pouzdan i cijenjen poslovni partner koji klijentima pruža dodanu vrijednost njihovu poslovanju i kontinuirano im pomaže u ispunjavanju njihovih poslovnih ciljeva.