Veleučilište RRiF

O nama

Veleučilište RRiF osnovano je u svibnju 2006. godine u Zagrebu. Osnivač Veleučilišta RRiF je RRiF Plus d.o.o., jedno od društava RRiF grupe čija je djelatnost usko vezana za područje  financija, poreza i prava trgovačkih društava. Vodeću poziciju RRiF je stekao slijedeći misao kako uspjeti znači biti znalac u svojoj struci i održati korak s vremenom što se može postići samo ako ste na izvoru temeljito provjerenih i pravodobnih informacija.

Sama ideja za osnivanjem stručnog studija iznikla je iz tada petnaestogodišnjeg iskustva RRiF grupe na području savjetovanja gospodarskih subjekata i neprofitnih organizacija iz navedenih područja.

Studijski programi Veleučilišta RRiF temelje se na načelima Bolonjskog procesa, što je u skladu s odredbama Zakona o znanosti i visokom obrazovanju. Programi objedinjavaju suvremena teorijska saznanja na području ekonomije nužna za obrazovanje ekonomista ovoga profila s njihovom primjenom u gospodarskoj praksi, uzimajući pritom u obzir primjenu postojećih zakonskih propisa i standarda.

Temeljne vrijednosti Veleučilišta RRiF:

  • dugogodišnje iskustvo i ugled osnivača Veleučilišta RRiF – RRiF plus d.o.o. na području savjetovanja iz područja računovodstva, financija i poreza
  • obrazovanje studenata u području koje im omogućava brzo zapošljavanje nakon završetka studija, kao i aktivno sudjelovanje Veleučilišta RRiF u zapošljavanju studenata
  • individualni pristup nastavnog osoblja svakom pojedinom studentu
  • osigurana dostupnost nastavnika – savjetnika i nakon završetka studiranja
  • stručno i kompetentno nastavno osoblje koji djeluju u cilju prenošenja i promicanja znanja na području financijskog menadžmenta, financijskog računovodstva i izvješćivanja, poreznog izvješćivanja i dr.
  • visok stupanj etičnosti u poslovanju Veleučilišta RRiF

Misija 

Usmjeravanje studijskog programa potrebama hrvatskog gospodarstva za profilom stručnjaka koji će tijekom studija stječi potrebna znanja i vještine za samostalno obavljanje poslova na području financijskog menadžmenta, financijskog računovodstva i izvješćivanja, menadžerskog računovodstva i drugim segmentima ovog područja.

Vizija

Uspjeti znači biti znalac u svojoj struci i održati korak s vremenom što se može postići samo ako ste na izvoru temeljito provjerenih i pravodobnih informacija!

Strategija

Kroz akademsku izvrsnost postići visoku kvalitetu svih segmenata obrazovnog procesa kako bi studentima osigurali visoku razinu znanja i uvjeta za svladavanje gradiva te ih obučili za cjeloživotno obrazovanje i uključivanje u globalizirano tržište rada.

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.