SpeakUp!

Upisi u tijeku!

O nama

Američki pristup u zagrebačkoj učionici

Cilj Speak Up! konverzacijskog tečaja engleskog jezika je pružiti mjesto, kontekst i priliku za slobodan, spontan i prirodan govor o zanimljivim i aktualnim temama. Ne koristimo dosadne školske udžbenike nego autentične materijale iz stvarnog svijeta od kojih ćete naučiti puno više od samog jezika.

Program je pokrenula glavna voditeljica — profesorica i izvorni govornik engleskog jezika– nakon što se iz New Yorka preselila u Zagreb. Želja joj je bila američki duh i američki pristup učenju ponuditi u zagrebačkoj učionici.

Na Speak Up! konverzacijskom tečaju engleskog jezika Vi i ostali polaznici, u mikro grupama od 3-5 polaznika, razmjenjujete mišljenja i znanja o pažljivo odabranim materijalima, a mi ispravljamo gramatičke greške i nudimo kratka objašnjenja kada je to potrebno. Posebnu pažnju obraćamo na najčešće pogreške Hrvata prilikom korišenja engleskog jezika (uskoro u knjizi u izdanju nakladnika Ljevak!).

Našim pristupom nadograđujemo Vaš vokabular i jezik riječima i strukturama koje Vam trebaju kako biste se izrazili upravo onako kako Vi želite.

Čitanje i pisanje se radi doma, na tečaj dolazite pričati!

Bilo da radite male i česte pogreške ili ste jednostavno nesigurni kada koristite engleski, Speak Up! Vam može pomoći da se oslobodite i poboljšate svoj engleski u govoru. Pridružite nam se i uvjerite se sami!

Dogovorite svoj besplatni ogledni sat!  

Dodatne informacije

  • Blizina javnog prijevoza
  • Blizina parkinga