Mario Buljan

O nama

Nakon više od 20 godina radnog iskustva na širokom spektru poslova i projekata Mario, ekonomist po struci, u 2009. je pokrenuo otvaranje hrvatske podružnice jedne od vodećih međunarodnih trenerskih organizacija, organizirao prilagodbu trening programa domaćem tržištu te edukaciju tima trenera. Iza sebe ima višegodišnje iskustvo u isporuci treninga iz različitih poslovnih područja i tisuće zadovoljnih polaznika.

Specijaliziran je za isporuku velikog broja treninga iz područja prodaje, voditeljskih vještina, kreativnosti i inovativnosti, kao i mnogih drugih vještina osobnog razvoja. Od užih specijalnosti, Mario se ističe u treninzima pregovaračkih vještina i prodaje, te uspješno pomaže HR menadžerima ovladati vještinama mjerenja učinka edukacije na organizaciju kako bi prikazali vidljive i mjerljive rezultate te ROI (Return on Investment) na edukaciju. Također ima veliko iskustvo u procesu razvoja pozitivnih promjena u organizacijskim kulturama, s ciljem ostvarivanja ključnih organizacijskih rezultata.

Pozitivne pomake u razvoju organizacijske kulture do sada je uspješno implementirao u suradnji s upravama i vodećim menadžmentom renomiranih kompanija u Hrvatskoj.

Nakon uspješnih sedam godina koje je proveo kao direktor i poslovni trener hrvatske podružnice jedne od vodećih međunarodnih trenerskih kuća, krajem 2015. godine Mario pokreće agenciju za digitalno učenje eWyse i svoje djelovanje usmjerava na međunarodno tržište razvoja elearning rješenja. Iz područja elearninga, a temeljem dosadašnjeg iskustva u području organizacijske kulture, eWyse agenciju usmjerava u digitalnu transformaciju imajući u vidu organizacijsku kulturu kao „živi organizam“ koji direktno proizvodi organizacijski rezultat.

Spoj Mariovog dosadašnjeg iskustva, znanja i radnog entuzijazma uz snažnu trenersku predanost i usmjerenost prema polaznicima garantira vam da ćete na njegovim treninzima i radionicama ostvariti uporabnu vrijednost za sebe koju ćete moći uspješno kapitalizirati na poslovima na kojima radite.

Mario pomaže kompanijama u svim poslovnim sektorima, velikim dijelom u bankarskom sektoru, sektoru FMCG proizvodžačke i retail industrije, proizvodnim i uslužnim kompanijama raznih profila od farmaceutike do financija. Od njegovih međunarodnih i regionalnih klijenata možemo izdvojiti Unicredit group, Raiffeisenbank, Ernst & Young, Loreal, Sony, Zoetis, Roche, Vetropack group, i mnoge druge.

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.