Spot on CV

O nama

Tko smo?

Spot-on CV (eng. spot on = exactly correct, dead on, accurate) je osnovan radi pripreme polaznika za polaganje međunarodno priznatih standardiziranih IELTS, TOEFL i SAT testova, radi pripreme životopisa i motivacijskih pisama isključivo na engleskom jeziku, te radi pružanja usluga tečajeva engleskog jezika odraslim polaznicima. Naše usluge će biti korisne svim budućim studentima zainteresiranim za odlazak na neko od stranih sveučilišta, tražiteljima posla u inozemstvu i Hrvatskoj i, općenito, ljubiteljima engleskog jezika.

U pristupu radu težimo stalnom usavršavanju i praćenju najnovijih trendova kako bismo osigurali visoku kvalitetu usluge. Povrh svega, naglasak stavljamo na individualan pristup svakome polazniku i gradnji povjerenja kako bismo osigurali maksimalno zadovoljstvo naših polaznika.

Spot-on CV djeluje pod vodstvom certificirane Cambridge CELTA (Certificate in English Language Teaching to Adults) profesorice, magistrice engleskog jezika (prevoditeljski smjer) i magistrice pedagogije sa bogatim iskustvom u pripremi kandidata za polaganje standardiziranih testova, nastavi, pisanju eseja, životopisa, preporuka te pripremi kandidata za intervju i prevođenju.

Zašto Spot-on CV?

Spot-on CV je jedino mjesto gdje možete dobiti isključivo individualne (online) poduke ili poduke u grupi od 4-6 polaznika iz engleskog jezika za polaganje IELTS, TOEFL ili SAT testova ili tečajeve pričanja, pisanja i pripreme za intervju za posao na engleskom jeziku prema Vašoj mjeri. Prvi smo i jedini odlučili prepustiti krojenje tečajeva vama – vi odlučujete o trajanju i sadržaju tečaja, a mi ćemo se prilagoditi vašem znanju i ciljevima. Pretpostavka je da već donekle vladate jezikom bilo da se njime služite na poslu, u školi, na putovanjima ili pasivno koristeći internet. Naš cilj je izbrusiti vaše vještine i znanja, te popuniti rupe u znanju kako bismo vas što bolje pripremili za polaganje testa.

Naši tečajevi i poduke osmišljeni su tako da vam pružaju sveobuhvatnu pripremu za polaganje testova na jednom mjestu, tj. kod nas možete dobiti intenzivne uvodne jezične pripreme, profesionalne pripreme za razvijanje vještina i znanja potrebnih za uspješno svladavanje testa, te mnoštvo praktičnih vježbi u kontroliranim uvjetima koje simuliraju pravi test. Tečajevi za odrasle osmišljeni su tako da vam pomognu steći neka nova znanja i vještine, ali i osvježiti stara. Metodologija nastave temeljena je na osobnom iskustvu rada u nastavi i pripreme za standardizirane testove koja uz predanost i motiviranost kandidata jamči uspješne rezultate.

Povrh svega, nudimo i profesionalne usluge pisanja, prevođenja ili uređivanja životopisa, preporuka, motivacijskih pisama, personal statementa/statement of purpose eseja i svih ostalih eseja pri upisu na fakultet ili prijave na posao.

Spot-on CV English language school from Spot on CV on Vimeo.

Naš moto

YOU BE THE BOSS.

Moto je prilično jednostavan i govori sam za sebe – sa Spot-on CV sami dizajnirate tečaj po vašoj mjeri, tj. odlučujete o sadržaju i trajanju tečaja sukladno rezultatima probnog testa kako biste se što bolje spremili za test. Mi vam pružamo jedinstvenu priliku da uz našu stručnu procjenu i konzultacije dizajnirate tečaj u skladu sa rezultatima probnog testa, prilagođen vašem predzanju, a sa ciljem postizanja željenog cilja i što boljeg rezultata.

Jednostavno, preuzmite kontrolu – YOU BE THE BOSS.

Naše prednosti

  • Tečaj prilagođen Vašem znanju
  • Trajanje ovisi o vašem stupnju znanja i intenzitetu poduke
  • Individualan pristup (one-on-one)
  • Male grupe (4-6 polaznika)
  • Vi odlučujete o konačnom paketu i trajanju tečaja
  • Stručni savjeti i profesionalan pristup
  • Dostupnost materijala i vježbi
  • Korekcija svih zadataka i detaljna analiza pogreški
  • Mogućnost izvođenja online nastave iz udobnosti vašeg doma

Dodatne informacije