HUB385 Academy

O nama

HUB385 Academy je obrazovni program koji je pokrenut s ciljem educiranja poduzetnika, mladih i svih zainteresiranih u području IKT i STEM-a, ali s posebnim naglaskom na razvoj poduzetništva. HUB385 Academy djeluje na principima neformalnog obrazovanja te kontinuirano potiče polaznike na kreiranje, istraživanje i razvoj vlastitih vještina i vještina poslovanja. Osim edukacija za odrasle, HUB385 kontinuirano organizira i radionice za djecu.
 
HUB385 je dom developerima, kreativcima, inovatorima i poduzetnicima s ciljem promicanja inovacija, suradnje i razmjene znanja.
 
Zajednički sa stručnjacima i mentorima organiziramo konferencije, radionice, meetup-e, hackathone, panele i promocije.
 
Unutar HUB385 zajednice pronalazimo, podržavamo i usmjeravamo mlade talente, dajući zamah njihovim tvrtkama, proizvodima i snovima.
 
Mi smo središte inovacija, coworking prostor, platforma za razmjenu znanja i networking za sve koji su spremni zakoračiti u budućnost.
 
Naše inovativne radionice nude kombinaciju učenja, istraživanja i otkrivanja vlastitih potencijala, a prilagođene su potrebama polaznika neovisno o razini predznanja.
 
Također pružamo radionice za one najmlađe gdje pod budnim okom iskusnih mentora uče o osnovama robotike, mehanike i programiranja te kroz igru razvijaju strast prema učenju i istraživanju.

Dodatne informacije

  • Blizina javnog prijevoza