Jezični Atelier

Upisi u ljetni semestar u tijeku!

O nama

O Jezičnom atelieru

Atelier (fr. – radionica) je škola stranih jezika / kulturni centar specijaliziran za francuski jezik. U ugodnoj atmosferi naše male jezične radionice nudimo tečajeve prilagođene interesima i potrebama svakog polaznika (starosne dobi od 17 godina pa nadalje). Uz opće tečajeve, tu su i poslovni, individualni, turistički, pravni, pripreme za DELF, pripreme za maturu te tečaj hrvatskog za strance i govorništva. Nudimo i usluge prevođenja, lektoriranja, korekture, sudskih tumača, fonetičara te ovlaštenih turističkih vodiča za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju.

No, kako bismo opravdali svoje ime, organiziramo i tematske radionice i didaktička druženja petkom koja naše polaznike pobliže upoznavaju sa svim čarima francuske kulture. Od umjetnosti, kinematografije, gastronomije do mode, glazbe, fotografije. Jedan tjedan škola odzvanja zvukovima šansona i umilnih glasića naših polaznika, dok već sljedeći svi uživamo u mirisu (a i okusu) najfinijeg quichea.

Uz sve to, brojne izložbe, koncerti, predavanja omogućavaju našim polaznicima ne samo da nauče francuski jezik, nego da zavole i njega i cjelokupni francuski način življenja te da se osjećaju punopravnim pripadnicima velike frankofonske zajednice.

O nama

Jednog zimskog poslijepodneva, tri su se prijateljice, studentice francuskog, našle na kavi i maštale o otvaranju vlastite škole. Škole u kojoj će objediniti ljubav prema francuskom jeziku, kulturi, druženju i smijehu.

Nekoliko godina kasnije, te iste cure, sada već profesorice otvaraju Jezični atelier i pretvaraju maštu u stvarnost. Jer Jezični atelier nije obična škola! Naravno, u njoj se uči – ali ne samo konjugacije, vokabular i izgovor. To je mjesto druženja, i smijeha - mjesto gdje polaznici nisu samo kolege već i prijatelji, i gdje svi dijele jednu veliku ljubav - ljubav prema francuskom!

Mel Ani Marina

Nadamo se da će svi biti zadovoljni i sretni u našoj maloj jezičnoj radionici, kao što smo i mi jer smo ostvarile svoj san!

Marina, Melita & Ani

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.