Metanoia

O nama

Naš tim podržava različitost, kritičko razmišljanje, fleksibilnost...

NAŠ TIM

Snježana Kupres

Više od 25 godine radim u prodaji, od čega 19 na izvršnim pozicijama za međunarodne zrakoplove kompanije, pa je i prodaja jedna od tema mojih edukacije.Zrakoplovna industrija inspirativna je i posebna grana industrije.

Karijeru u području edukacija započela sam 2007. godine.

Kako bih kreirala što bolje edukacije učim i stječem iskustva kroz kontinuirano usavršavanje. Uz usavršavanje u Hrvatskoj, nova znanja stječem u Londonu, Singapuru, Kaula Lumpuru, Ženevi.

Certificirani sam trener NLP & Coach, Medijator, Trener prodajnih i poslovnih vještina

Vjerujem u ljude i njihove sposobnosti. Jedna od istina koja me vodi:

Ne znam za poticajniju istinu od neupitne ljudske sposobnosti da poboljša vlastiti život svjesnim naporom. –Henry D. Thoreau

 

Mr.sc. Marija Kalinić

direktorica je i vlasnica tvrtke za savjetovanje EPPUR SI MUOVE, sa sjedištem u Zagrebu, specijalizirane za poslovne edukacije, razvoj i implementaciju sustava upravljanja ljudskim potencijalima, te razvoj potencijala pojedinaca i timova.

 

Marija Kalinić diplomirala je na Pravnom fakultetu – Studiju za socijalni rad u Zagrebu, a magistrirala na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Pored navedene fakultetske naobrazbe, svoj osobni i profesionalni razvoj kontinuirano je nadograđivala kroz treninge i edukacije iz različitih područja, a naročito iz područja primjenjene psihologije, čije spoznaje koristi u svom radu. Posebno ističe edukacije iz Realitetne terapije, Points of You – vrlo kreativnih alata za podršku procesima osobnog i organizacijskog razvoja, NLP-a NeuroLingvističkog Programiranja, te INSPIRE – Happiness at work – upitnika za procjenu radnih i motivacijskih crta zaposlenika, te rukovodnih kompetencija.

 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.