SLADE

O nama

O SLADE

Obrt SLADE djeluje kao mala SEO agencija koja pomaže klijentima kod izrade i realizacije SEO content projekta s jasnim ciljem: da podignu vidljivost svoje web stranice na Google rezultatima organskim putem, štedeći budžete za oglašavanje uz povećanje prihoda.

Osim rada s klijentima, velik dio aktivnosti obrta upravo su edukacije: javne, grupne, pojedinačne i in-house.

 

ZAŠTO ODABRATI SLADE?

EDUKACIJE

Edukacije koje nudi obrt SLADE zasnivaju se na aktualnim tržišnim potrebama, prateći vrlo žurno sve promjene koje se događaju.

Digitalni kanali se ubrzano mijenjaju, a Content marketing edukacija se prilagođava novim momentima i trendovima, tako da nećete dobiti zastarjele podatke i metode koje više ne funkcioniraju.

SEO je kontinuirano u promjenama zbog stalnih dorada algoritma te edukacija svojim savjetima prati aktualne zakonitosti.

Edukacije se prilagođavaju svakog mjeseca!

PRINCIP UČENJA

Princip učenja zasniva se na praktičnim primjerima. Svaka edukacija se u cijelosti prilagođava polaznicima te se uči na stvarnim primjerima iz domaće prakse, a posebannaglasak stavlja se na konkretne primjere prijavljenih sudionika.

PREDAVAČICA

Barbara Slade Jagodić je profesorica po struci, a marketingašica po zanimanju.

Online komunikacijom bavi se 20 godina. Bila sam jedna od prvih web novinarki, urednica, blogerica i community managera.

Karijeru je počela 1998.  kao web novinarka. Nakon pozicije glavne urednice Jutarnji.hr, prelazi u korporaciju kao specijalist za digitalni marketing  i brand PR gdje uči sve o content marketingu na primjerima 20-ak velikih i manjih tvrtki na sedam različitih tržišta.

Edukacijama se bavi 10 godina, kao vanjski predavač u brojnim školama i fakultetima, a od 2014. godine samostalno organizira javne i privatne edukacije.

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.