Centar za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar

O nama

CUK Bjelovar: Mjesto gdje počinje avantura!

Misija:

Kroz raznolike programe učenja, radionice i događanja, potičemo zajednicu na aktivno sudjelovanje u kulturnim i obrazovnim aktivnostima te razvijanje vlastitih kreativnih ideja.

Vizija:

Postati centar izvrsnosti koji pruža inspirativno okruženje za učenje, istraživanje, inovacije i kreativnost.

Opis:

Centar za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar (CUK Bjelovar) je institucija koja ima bogatu povijest i snažnu posvećenost obrazovanju, kulturi i informiranju. Osnovani još šezdesetih godina prošlog stoljeća, danas smo moderna, urbana ustanova koja nudi širok spektar traženih obrazovnih programa. Naša misija je poticanje zajednice na aktivno sudjelovanje u kulturnim i obrazovnim aktivnostima, dok istovremeno razvijamo i promoviramo kreativne ideje.

Što radimo:

  • Obrazovni programi: Nudimo programe osposobljavanja i usavršavanja u različitim područjima, uključujući internet marketing, brendiranje, upravljanje projektima, te njegu starijih i nemoćnih osoba. Naši programi su dizajnirani tako da odgovaraju potrebama tržišta rada, osiguravajući da naši polaznici steknu relevantne i primjenjive vještine.
  • Radionice i tečajevi: Organiziramo radionice i tečajeve koji pokrivaju širok raspon tema, od umjetnosti i zanata do tehnologije i poslovnih vještina. Naše radionice su prilagođene svim dobnim skupinama, pružajući priliku za učenje i osobni razvoj svima.
  • Kulturne manifestacije i festivali: Aktivno sudjelujemo u organizaciji kulturnih događanja u Bjelovaru, uključujući festivale, predstave i koncerte. Naši događaji su prepoznati po visokoj kvaliteti i inovativnosti, doprinoseći bogatstvu kulturnog života grada.
  • Informiranje: Kroz naše programe informiranja, cilj nam je educirati i informirati javnost o važnim društvenim, kulturnim i obrazovnim temama. Organiziramo predavanja, panel diskusije i javne tribine, potičući otvoreni dijalog i razmjenu ideja.
  • EU Projekti: Ponosno sudjelujemo u ERASMUS+ programima i programu Kreativne Europe. Kao akreditirana ustanova ERASMUS+ programa, aktivno radimo na projektima koji potiču međunarodnu suradnju i razmjenu znanja. Naš angažman u programu Kreativne Europe omogućava nam da promoviramo i podržavamo kulturnu raznolikost, inovacije i razvoj kulturnih i kreativnih sektora. Kroz ove projekte, naši polaznici i suradnici imaju priliku sudjelovati u međunarodnim razmjenama, usavršavanjima i suradnjama koje obogaćuju njihova iskustva i profesionalne vještine.Što želimo i planiramo

CUK Bjelovar - "Mjesto gdje počinje avantura!"

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.